Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 aug 2011 - Anul XVI, nr. 196 (4794)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Acţiune

Şase hoţi băgaţi după gratii, după o razie a Poliţiei municipiului Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nu mai puţin de şase indivizi acuzaţi de un maldăr de furturi au fost reţinuţi în cursul zilei de joi de cadre ale Poliţiei municipiului Suceava, în urma unei razii care a avut loc pe raza de competenţă.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, în urma acţiunii s-a urmărit asigurarea ordinii şi liniştii publice, a siguranţei cetăţeanului, combaterea faptelor de violenţă, a furturilor, a actelor de comerţ neautorizat, a cerşetoriei, a vagabondajului, a consumului şi comercializării de plante etnobotanice, precum şi fluidizarea traficului rutier şi prevenirea şi combaterea altor fapte antisociale.

Pe lângă cei şase suspecţi băgaţi la arest, poliţiştii au constatat şi trei infracţiuni, din care două la regimul circulaţiei rutiere şi una de furt, aceasta din urmă în flagrant, şi au aplicat nu mai puţin de 158 de amenzi, în valoare totală de aproximativ 27.200 de lei.
În cadrul acţiunii au fost efectuate şi două percheziţii.

Printre cei care au ajuns în arestul poliţiei se numără Niculae Farcaş (40 de ani), Jianu şi Ilie Bozomală, în vârstă de 19, respectiv 22 de ani, toţi din comuna Şcheia, acuzaţi că în noaptea de 12/13 august 2011 au furat mai multe ţevi din cupru şi un distribuitor tur-retur, demontate de la instalaţia de încălzire a casei unei femei din comuna Todireşti.

Loc în celulă i s-a pregătit şi lui Trandafir Cherar, de 16 ani, acuzat de mai multe furturi din locuinţe comise pe raza comunei Mitocu Dragomirnei şi a municipiului Suceava, precum şi a unei tâlhării comise pe raza comunei Şcheia.

Al cincilea suspect reţinut este un anume Ilie Lungu, în vârstă de 41 de ani, din comuna Şcheia, care, pe data de 5 august a.c., a furat un cal dintr-o grădină de pe strada Gheorghe Doja, cabalina fiind vândută unui sătean din Pătrăuţi.

Pentru nu mai puţin de zece furturi din hipermaketuri, de pe tarabele din Piaţa Mică, de la beţivi şi persoane în vârstă, a primit ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore şi Cătălin Bilaucă, în vârstă de 43 de ani, din municipiul Suceava.

Dintre toţi suspecţii, Ilie Lungu a fost arestat preventiv încă de joi seară, Bilaucă a fost lăsat să plece după o noapte de arest, iar ceilalţi patru suspecţi urmau să fie prezentaţi ieri judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şase hoţi băgaţi după gratii, după o razie a Poliţiei municipiului Suceava.
 Vizualizări articol: 714 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Şase hoţi băgaţi după gratii, după o razie a Poliţiei municipiului Suceava5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei