Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 aug 2011 - Anul XVI, nr. 192 (4790)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Scandal după scandal

Tată şi fiică, „dans” cu sabia în discotecă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La nici 24 de ore de la tentativa de omor din club River din Rădăuţi, când un individ a tăiat cu sabia un tânăr, după care a încercat de mai multe ori să intre pur şi simplu cu un Mitsubishi Pajero în local, un alt scandal la o discotecă a pus poliţia pe jar.

De această dată, s-a întâmplat la Hânţeşti, zeci de poliţişti fiind trimişi la faţa locului pentru a calma spiritele, după ce un bărbat a agresat un tânăr şi a scos sabia în mijlocul ringului, iar fiica acestuia l-a tăiat pe faţă pe un alt tânăr din local, cu un ciob de sticlă.

Bătăile s-au ţinut lanţ la sfârşitul săptămânii trecute.

La Ipoteşti, un tânăr a fost bătut într-un restaurant din localitate, la Suceava un bărbat a fost lovit cu toporul în faţă de un vecin, la Fălticeni un tânăr a fost tăiat cu o bucată de sticlă, la Preuteşti, un altul a fost înjunghiat, la Forăşti doi tineri s-au luat la bătaie în faţa unui magazin, iar unul dintre ei a ajuns la spital, după ce a fost lovit cu o sticlă în cap, iar la Dumbrăveni un minor a fost bătut cu pumnii şi picioarele, fără nici un motiv, de doi indivizi puşi pe scandal într-o benzinărie.

 

A scos sabia în discotecă

Duminică dimineaţă, la ora 2:05, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de administratorul discotecii din comuna Hânţeşti despre o bătaie care are loc în localul său.

Două găşti, una din Burdujeni, cealaltă din Hânţeşti, s-au luat la bătaie şi pentru că exista riscul ca scandalul să degenereze, la faţa locului a fost trimisă o armată de poliţişti, o echipă operativă din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Suceava, agenţi din cadrul secţiei de poliţie rurală Mitocu Dragomirnei şi un echipaj al Serviciului de Intervenţie Rapidă.

Din cercetări a reieşit că în acea noapte, în jurul orei 1:50, mai mulţi indivizi s-au luat la bătaie în urma unui conflict spontan izbucnit pe fondul agresiunii comise asupra unei tinere.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, Stelian A., în vârstă de 45 de ani, din municipiul Suceava, l-a agresat pe un tânăr în vârstă de 22 de ani, Alexandru Ş., din comuna Hânţeşti.

În discotecă, explică poliţiştii, se afla şi fiica suceveanului, Oana A., de 20 de ani, care l-a tăiat cu un ciob de sticlă pe Ovidiu C., de 22 de ani, tot din Hânţeşti, care intervenise pentru aplanarea conflictului.

Din cauza scandalului, majoritatea tinerilor au părăsit discoteca, în local rămânând doar Stelian A. şi tinerii care îl însoţeau. „Acesta a scos o sabie dintr-o teacă şi a proferat ameninţări la adresa tinerilor care erau în curtea discotecii”, se arată în comunicatul poliţiei.

 

Reţinut 24 de ore în arest şi lăsat să plece acasă

Oamenii legii susţin de asemenea că unul dintre tinerii din grupul lui Stelian A., rămas deocamdată neidentificat, l-a lovit pe un minor în vârstă de 14 ani din localitate.

Adolescentul a fost preluat de o ambulanţă şi dus la Spitalul Judeţean Suceava, fiind diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral acut deschis, plagă parietală stânga şi fractură piramida nazală. Minorul, precizează poliţia, a refuzat să dea declaraţie şi să depună plângere pentru agresiunea suferită.

Biroul de Presă al IPJ Suceava precizează că, în urma cercetării locului faptei, după o canapea de lângă bar a fost identificată sabia care a fost folosită de Stelian A., iar în curtea discotecii mai multe bâte.

Scandalagiul în vârstă de 45 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi port ilegal de armă, însă procurorii au decis că nu reprezintă pericol social şi au dispus să fie cercetat în stare de libertate.

„Părţile vătămate nu depun reclamaţie pentru infracţiunile de ameninţări, loviri şi alte violenţe. În cauză urmează să fie identificate şi cercetate şi celelalte persoane implicate în scandal”, se precizează în comunicatul poliţiei.

 

Dat în urmărire, după ce-a tăiat cu sabia un client într-un club din Rădăuţi

În cazul scandalului din noaptea de vineri spre sâmbătă, din club River, ancheta, aşa cum v-am prezentat şi în ediţia de ieri a Monitorului, a fost preluată de ofiţeri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror criminalist, fapta fiind încadrată ca tentativă de omor.

Suspectul principal, Tiberiu Vatamaniuc, în vârstă de 31 de ani, din Suceviţa, a lovit cu sabia un client al discotecii, tăindu-l la o mână, după care, însoţit de un prieten, a încercat să intre cu jeepul în club, distrugând terasa localului.

Vatamaniuc, au susţinut ieri surse judiciare, a fost dat în urmărire locală, acestea urmând să analizeze, în cazul în care suspectul nu se va prezenta la audieri, dacă vor cere mandat de arestare în lipsă pe numele acestuia.

 

Agresiune în parcarea unui club din Fălticeni

De la discotecă la spital a ajuns duminică dimineaţă, în jurul orei 5:00, şi un tânăr din municipiul Fălticeni, agresat în parcarea unui club din localitate.

Andrei V., în vârstă de 19 ani, a avut o discuţie contradictorie cu un individ din aceeaşi localitate, Ionel T., în vârstă de 34 de ani.

Cei doi s-au împins reciproc, iar Ionel T. l-a lovit pe tânărul de 19 ani cu un obiect înţepător. Acesta din urmă a fost transportat la spital, fiind diagnosticat cu „plăgi contuzii nepenetrante regiunea toracică şi lombară stânga, plagă excoriată antebraţ drept”, fiind lăsat să plece acasă, după acordarea primelor îngrijiri medicale.

 

Înjunghiat în magazin

Duminică după-amiază, informează poliţia, a avut loc un scandal şi în comuna Preuteşti. Vasile T., în vârstă de 53 de ani, s-a dus la un magazin din localitate să-şi cumpere ţigări, iar aici s-a întâlnit cu un alt consătean, Constantin V., de 46 de ani, între cei doi loc având loc un conflict spontan.

Primul dintre cei doi săteni a scos un cuţit cu lama de şapte centimetri şi l-a lovit în regiunea lombară pe celălalt, victima ajungând la spitalul din Fălticeni, iar de aici fiind transferată la Spitalul Judeţean Suceava.

Medicii au stabilit însă că leziunile suferite de Constantin V. sunt minore, nefiind nevoie de internare.

„În cauză s-a întocmit dosar penal pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe și portul fără drept al cuțitului în locuri publice”, precizează Biroul de Presă al IPJ Suceava.

 

„Servit” cu o sticlă în cap

Scandal şi în satul Ţoleşti, comuna Forăşti, acolo unde, duminică seară, un localnic în vârstă de 24 de ani a fost lovit cu o sticlă în zona frunţii de un alt tânăr din aceeaşi localitate, Vasile D., în vârstă de 27 de ani.

Potrivit poliţiei, cei doi se aflau în faţa unui magazin şi au început să se certe, scandalul dintre cei doi degenerând.

Victima a ajuns la spital, însă medicii au stabilit că nu necesită internare.

Agresorul s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

 

Bătut în benzinărie

O bătaie a fost sesizată şi într-o benzinărie de pe raza comunei Dumbrăveni, victima fiind un minor în vârstă de 17 ani. Acesta a declarat că în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 1:00, a mers să cumpere ţigări de la o staţie de carburant. Aici, în parcare se aflau mai mulţi tineri, iar doi dintre aceştia l-au acostat şi fără motiv au început să-l lovească cu pumnii şi picioarele în zona feţei şi a corpului.

„Victima a fost transportată la Spitalul ,, Sf. Ioan cel Nou’’ Suceava, fiind diagnosticată cu politraumatism prin agresiune cu traumatism cranio-cerebral şi contuzie lombară dreapta şi a rămas internată pentru investigaţii amănunţite”, se arată într-un comunicat al poliţiei, precizându-se că cei doi agresori, Valerică B., de 29 de ani, şi Ovidiu T., de 24 de ani, ambii din Dumbrăveni, s-au ales cu dosare penale.

 

Lovit cu toporul în propria curte

Poliţia a anunţat şi o agresiune petrecută la sfârşitul săptămânii pe raza municipiului Suceava. Gabriel T., în vârstă de 32 de ani, din localitate, a ajuns la spital, după ce-a fost lovit în curtea casei sale cu toporul de un vecin cu care are un conflict mai vechi. Victima a fost diagnosticată cu plagă tăiată pe faţa postero-laterală, treimea inferioară braţ stâng cu fractură.

Agresorul, Dorel B., în vârstă de 52 de ani, este cercetat în stare de libertate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tată şi fiică, „dans” cu sabia în discotecă.
 Vizualizări articol: 6773 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.83/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 6 voturi
Tată şi fiică, „dans” cu sabia în discotecă2.856

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(16 aug 2011, 11:02:03
Cu amintirea vie a uitării,ca-ntr’un şelnic
Prin timp , din vremuri de odinioară
Ne-am parvenit multe dar n-am înţeles nimic
Şi greşim deparc-ar fi (mereu)întâia oară

E criză de minte,de muncă,de nervi
Iar indecizia duce la decizii proaste
Deşi’s viituri de lacrimi nu le observi
Fiindcă viiturile tale’s mult prea vaste

Enervant de cuminte , absurd de tăcut
Stai, şi ... stai şi taci ... şi-nghiţi în sec
Ai uitat cine eşti şi de ce te-ai născut ?
Cât te mai agiţi ca fluturele’n bec ?
2.   Can can trimis de
(16 aug 2011, 11:10:28
noroc de animalele astea care sa mai taie din cand in cand si mai aveti ce scrie in ziar ca de nu... si cel mai tare e ca stiirile de genul asta, in loc sa fie undeva la coada tin de fapt prima pagina mereu... "Bravo" Monitorul !
2.1  RE: Can can trimis de
(16 aug 2011, 11:15:15
pai eu cred ca de asta si fac GAINARII din astea sai dea si pe ei pe la ziar putin:))
3.   :)))) trimis de
(16 aug 2011, 11:12:59
de la cluburi din oras.......ati ajuns pe la Hantesti?laughing))
::))))))))))))
3.1  RE: :)))) trimis de
(16 aug 2011, 12:20:51
Se pare ca la oras, lumea se bate mai "civilizat" si nu prea au ce scrie , pe cand la tara bataile sunt mult mai spectaculoase...
3.2  RE: :)))) trimis de
(16 aug 2011, 14:40:31
nu findca daca facea prin oras gainariile astealaughingisi lua pe costum de nu putea duce:))
4.   Innapoiati mintal trimis de
(16 aug 2011, 13:11:43
Au venit ''jmecherii'' cu ''jipuri'' si se bat ca chiorii , sa arate cine sunt ei, dar de fapt sunt indivizi lipsiti de scru ☭ si de EDUCATIE , mari amatori de alcool si scandaluri....
Legea este prea permisiva pentru asemenea canalii....!
5.   Urat trimis de
(16 aug 2011, 14:20:02
Astea toate pentru ca politia nu intervine sau mai bine spus nu are voie sa intervina in forta!
LA acest gen de nemernici trebuie bastoane pana le curge sange si jura ca nu mai niciodata!
Parerea mea este ca Politia ar trebui sa primeasca mai multe drepturi.
6.   Comentariu trimis de
(16 aug 2011, 15:46:30
Sa se interzica prin hotarare de consiliu local comercializarea de bauturi alcoolice in intervalul 22-08, la fiecare club prezenta a cel putin 4-5 persoane care sa asigure ordinea in local,iar la intrarea clientilor in club sa li se faca pechezitie sumara, obligatia tuturor cluburilor de a avea sisteme de supraveghere video.Toate acestea combinate cu razii cat mai frecvente ale politiei in astefel de locatii. Majoritatea politistilor isi fac treaba,dar e pacat ca NU SE VREA adoptarea unei legi a ordinii si linistii publice cat mai REALA (adaptata la realitatea zilelor de astazi),nu o lege din 1991 care exsta si se aplica astazi.
7.   O simpla intrebare trimis de
(16 aug 2011, 15:59:14
Ce cauta minorul de 14 ani intr-un club de noapte ?
7.1  RE: O simpla intrebare trimis de
(16 aug 2011, 16:48:56
In acest caz in primul rand sanctionat parintii si apoi patronul clubului.
8.   ...... trimis de
(16 aug 2011, 17:16:11
Normal ca partile vatamate nu depun plangere daca ``tatal si fiica`` sunt doi tigani imputiti carora intrarea in NICI UN CLUB nu ar trebui sa le fie permisa.Dar cum in RO legile sunt facute ca sa fie pe hartie nu puse in aplicare ....cam asta e inca traim cu frica de TIGANI !!!!PACAT
9.   Comentariu trimis de
(16 aug 2011, 19:57:39
frica de tigani ti-o baga parintii in cap de mi..ca de nu esti cuminte te da la tigani..etc,in orice club are acces oricine...si mai RUSTIC un club isi face profitul din vanzarea bauturilor alcoolice ca pe baza de suc incearca matale la cofetarie....si tigan sau roman tot om te numesti...si de multe ori romanu e mult mai tigan dect tiganu...
9.1  RE: Comentariu trimis de
(16 aug 2011, 21:40:35
Luciano, da-mi voie sa te contrazic. In club nu are acces orice.Un club care se respecta are clienti si numai daca ar vinde suc si apa minerala.
Tinuta ar trebui sa fie obligatorie intr-un club. Nu ar trebuie sa intre mai multi de 3 baieti , pt ca nu e club de gay( pot intra 4-5 baieti daca au minim 2 fete cu ei).
Control la intrare, camere video si nu in ultimul rand...nr maxim de persoane.
Din acest motiv sa sta la intrare in cluburi...pt ca atat cat ies atat intra.
Sigur sa o sara acum toti haiducii si o sa-mi spuna verzi si uscate.
Eu am precizat...un club care se respecta.
10.   Asta e nivelul trimis de
(16 aug 2011, 21:35:32
asta e nivelul omului de la tara....ce altceva stie sa faca...toata saptamana da la lopata la sapa...apoi sambata seara bea o bere 2...se imbata si e zmeu...duminica merge la biserica. si toata seara lasa televizorul pe taraf tv.....IQ maxim 50.....
-de asta e tara asta asa unde ....suntem un neam de prosti
11.   Rahati trimis de
(17 aug 2011, 08:58:58
pt Luciano... i-ai tu acasa pe tiganoi... tiganii trebuie executati..interzisi peste tot.. tiganii ne-au adus renumele de hoti peste tot in lume...ma p is pe ei...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei