Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 aug 2011 - Anul XVI, nr. 185 (4783)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La judecată

Cei patru fraţi care au terorizat un sat întreg, trimişi din arest, la pachet, în faţa judecătorilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cei patru fraţi arestaţi după mai multe scandaluri şi infracţiuni comise în satul Feteşti, comuna Adâncata, vor ajunge din arestul poliţiei în faţa judecătorilor, fiind trimişi în judecată pentru un şir întreg de infracţiuni.

Dintre cei patru fraţi Puşcaşu, Florin, de 27 de ani, Radu şi Tudor, ambii de 19 ani, şi Sebastian, de 25 de ani, Sebastian Puşcaşu va răspunde pentru cele mai multe capete de acuzare, fiind acuzat de nouă infracţiuni de distrugere, violare de domiciliu, ameninţare, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, tâlhărie, furt calificat şi tentativă de furt calificat.

 

Case atacate cu pietre

Scandalul care i-a adus în spatele gratiilor pe cei patru fraţi s-a petrecut în urmă cu o lună, duminică, 10 iulie. În seara zilei respective, unul dintre fraţi, Radu Puşcaşu, l-a lovit cu pumnul în faţă pe un consătean care se afla în faţa porţii. În aceeaşi seară, câteva ore mai târziu, Sebastian, Florin şi Radu Puşcaşu au aruncat cu pietre înspre casa unui alt consătean şi asupra membrilor familiei acestuia, întrucât respectivul a dat declaraţii la poliţie împotriva lor. Au distrus mai multe coli de azbest de pe casă, precum şi geamurile de la două ferestre.

În acea noapte, cei patru fraţi au mai atacat o casă cu pietre, spărgând un geam şi deteriorând tabla de pe acoperiş şi uşa de la intrare în locuinţa respectivă. Valoarea pagubelor a fost estimată la aproximativ 3.000 de lei.

Potrivit anchetatorilor, nu era pentru prima oară când fraţii Puşcaşu aruncau cu pietre înspre casele consătenilor lor.

În seara zilei de 3 aprilie a.c., în jurul orei 20:30, au procedat la fel, atacând casa unui consătean şi distrugându-i acestuia mai multe coli de azbest de pe acoperiş, precum şi poarta de la intrarea în curte, pagubele fiind de circa 4.000 de lei.

Aceeaşi casă, a declarat proprietarul, a fost atacată cu pietre şi cu o noapte înainte.

 

A bătut doi copii care încercau să-l oprească să fure bicicleta unuia dintre ei

Procurorii îl acuză pe unul dintre fraţii Puşcaşu, Sebastian, şi de furtul unei biciclete din curtea unei femei din Adâncata. Deşi neagă că s-ar fi atins de bicicleta respectivă, suspectul a fost filmat de o cameră de supraveghere instalată în curtea păgubitei.

Sebastian Puşcaşu a mai furat o bicicletă pe data de 14 iunie a.c., când a fost văzut de copilul căruia îi aparţinea, în vârstă de 9 ani, şi de un prieten de-al acestuia, un alt minor în vârstă de 11 ani. Pentru că cei doi copii au încercat să-l oprească să fure bocicleta, inculpatul i-a lovit cu pumnii.

În noaptea de 15/16 mai a.c., acelaşi individ a încercat să spargă o casă în construcţie, însă planul său a fost dat peste cap de proprietar şi de un agent de poliţie din localitate, care au încercat să-l prindă în flagrant, dar nu au reuşit.

Sebastian Puşcaşu a apucat însă să distrugă o uşă de la intrarea în locuinţa respectivă, pagubele fiind de circa 800 de lei.

Acuzaţiile împotriva lui Sebastian Puşcaşu nu se opresc aici. Pe data de 9 iulie a.c., în jurul orei 15:00, fiind în centrul satului Feteşti, şi-a ameninţat un consătean că îi taie capul şi că-i va da foc la casă, ameninţările fiind auzite de mai mulţi martori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cei patru fraţi care au terorizat un sat întreg, trimişi din arest, la pachet, în faţa judecătorilor.
 Vizualizări articol: 733 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Cei patru fraţi care au terorizat un sat întreg, trimişi din arest, la pachet, în faţa judecătorilor5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei