Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 aug 2011 - Anul XVI, nr. 179 (4777)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sondaj

Studenţii suceveni consideră că plătesc prea mult cazarea la cămin

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Studenţii Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava consideră că plătesc prea mult cazarea la cămin, comparativ cu tarifele de cazare pe care trebuie să le achite colegii lor din alte centre universitare.

Centrul de Consiliere şi Orientare în Carieră (CCOC) din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava a finalizat la începutul lunii iulie Barometrul serviciilor sociale şi administrative pentru anul universitar 2010-2011. O parte a studiului a urmărit să identifice gradul de mulţumire al beneficiarilor faţă de serviciile oferite de Serviciul Social. Cercetarea a fost coordonată de sociologul conferenţiar universitar doctor Carmen Cornelia Balan şi psihologii Liliana Bujor şi Diana Teodorescu.

42,9% dintre participanţii la sondaj apreciază costul cazării în USV ca fiind mai mare decât în alte universităţi, 23,1% consideră că este la fel, doar 9,5% dintre studenţi apreciază costurile ca fiind mai mici faţă de alte universităţi, iar un procent semnificativ, şi anume 24,5% dintre respondenţi, nu răspund.

În baza rezultatelor obţinute, peste 50% dintre respondenţi sunt mulţumiţi în mare şi foarte maremăsură de aceste servicii şi de personalul Departamentului Social al universităţii. „Rezultatele arată o evidentă îmbunătăţire a serviciilor acestui departament în urma măsurilor luate după studiul realizat în 2008”, spun reprezentanţii Centrului de Consiliere şi Orientare în Carieră din cadrul USV. Studiul mai arată că 85,4% dintre studenţi se situează în intervalul mediu-foarte ridicat atunci când apreciază standardele de cazare oferite de USV.

În ceea ce priveşte suma necesară acoperirii cheltuielilor vieţii de student la Suceava, s-a înregistrat o variabilitate foarte mică între trei din cele patru categorii de răspunsuri: 300-500 de lei (30,8%), 500-700 de lei (30,4%), peste 700 de lei (28,8%).

Acest studiu face parte dintr-un set de cercetări periodice care au ca obiectiv optimizarea serviciilor oferite de Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Studenţii suceveni consideră că plătesc prea mult cazarea la cămin.
 Vizualizări articol: 613 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 2 voturi
Studenţii suceveni consideră că plătesc prea mult cazarea la cămin4.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei