Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 iul 2011 - Anul XVI, nr. 162 (4760)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rezultate examene

Secţia de Gastroenterologie de la Spitalul Suceava, fără şef, după ce singurul candidat nu a luat concursul pe post

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Unul din cei patru candidaţi la funcţiile de şef de secţie scoase la concurs săptămâna trecută de Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava a fost declarat respins. Este vorba de medicul Octavian Pop, care a candidat pentru postul vacant de şef de secţie la Gastroenterologie, dar care nu a reuşit să treacă de prima probă eliminatorie, interviul. Ceilalţi trei concurenţi, medicii Maria Muha, Daniela Neagu şi Răzvan Bandac, care au intrat în competiţia de săptămâna trecută pentru funcţiile de şefi de secţie la Pneumoftiziologie, Neurologie şi respectiv Ortopedie, au fost declaraţi admişi.

 

Trei probe, dintre care primele două eliminatorii

Cei patru candidaţi au susţinut trei probe, primele două fiind eliminatorii. Ei au participat joi la proba scrisă şi la interviu, iar vineri au dat proba clinică. La proba scrisă, punctajul maxim a fost de 100 de puncte, cu precizarea că un candidat este considerat admis dacă obţine un minim de 70 puncte. La interviu şi la proba clinică, punctajul a fost tot de 100 de puncte, însă minimul admis a fost de 50 puncte. La punctajul obţinut în urma acestor probe s-a adăugat un altul, rezultat din analiza şi evaluarea activităţii profesionale şi ştiinţifice, pe baza documentelor depuse la dosare, punctajul minim admis pentru a fi numit şef de secţie fiind de 200.

 

Câte un candidat pe fiecare post liber

La concursul organizat săptămâna trecută de Spitalul Judeţean de Urgenţă, pentru ocuparea celor patru posturi libere de şef de secţie la Gastroenterologie, Pneumoftiziologie, Neurologie şi Ortopedie, s-au înscris patru concurenţi, câte unul pentru fiecare post vacant.

Cel mai mare punctaj, de 335 de puncte, a fost obţinut de dr. Răzvan Bandac, aflat şi până la concurs la conducerea secţiei de Ortopedie, dar cu titlu interimar. Medicul a obţinut punctajul maxim de 100 de puncte la proba practică, 96 de puncte la proba scrisă, 95 de puncte la interviu şi 44 de puncte la evaluare şi conduce acum secţia cu acte în regulă. În urma competiţiei, un alt medic îşi păstrează funcţia de şef de secţie, şi anume dr. Maria Muha, la Pneumoftiziologie, care a reuşit să adune 288,5 puncte. Dr. Daniela Neagu a obţinut un punctaj total de 269,6 puncte şi a devenit astfel noul şef al secţiei de Neurologie, care era condusă până acum de dr. Gabriela Stănescu.

 

Ceilalţi şefi de secţie nu mai susţin deocamdată examene

În schimb, cel puţin deocamdată, secţia de Gastroenterologie rămâne fără şef, după ce medicul Octavian Pop n-a reuşit să treacă de prima probă, interviul, la care a obţinut doar 42,5 puncte, în condiţiile în care minimul pentru a fi declarat admis era de 50 de puncte, dintr-un maxim de 100 de puncte. Până la concursul de săptămâna trecută, această secţie era condusă de dr. Liliana Croitoru, medic care nu a intrat în competiţie deoarece a atins vârsta de pensionare, iar conform legii nu mai poate ocupa o funcţie de conducere.

De menţionat că, în perioada următoare, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava nu se vor mai organiza concursuri pentru ocuparea posturilor de conducere şi pentru celelalte secţii. Contractele actualilor şefi de secţie, care au expirat la 1 iulie, urmează să fie reînnoite.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Secţia de Gastroenterologie de la Spitalul Suceava, fără şef, după ce singurul candidat nu a luat concursul pe post.
 Vizualizări articol: 1774 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Secţia de Gastroenterologie de la Spitalul Suceava, fără şef, după ce singurul candidat nu a luat concursul pe post5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei