Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 iun 2011 - Anul XVI, nr. 149 (4747)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pagube

Furtuna a smuls acoperişurile de pe cinci case din Moara

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cinci case din comuna Moara au rămas, total sau parţial, fără acoperişuri în urma unei furtuni care s-a produs sâmbătă după-amiază. Vântul puternic a smuls întreg acoperişul de pe o casă aflată la intrarea în comuna Moara, şi a distrus parţial tabla şi ţiglele de pe alte patru.

Potrivit primarului din Moara, Constantin Prodaniuc, toate casele afectate de furtuna de sâmbătă după-amiază erau noi. Pagubele produse de furtună au fost doar materiale, nefiind înregistrate cazuri de persoane rănite. Şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, colonelul Ion Burlui, a declarat că primăria din Moara a întocmit un raport preliminar cu privire la pagubele produse la cele cinci locuinţe. Ion Burlui a adăugat că în perioada imediat următoare o comisie formată din reprezentanţi ai Prefecturii, Consiliului Judeţean, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi ai Inspectoratului de Stat în Construcţii vor face o evaluare exactă a pagubelor.

De precizat că până luni dimineaţa judeţul Suceava se află sub incidenţa unei avertizări de cod galben de vânt puternic. Iniţial avertizarea a fost valabilă până duminică dimineaţa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Furtuna a smuls acoperişurile de pe cinci case din Moara.
 Vizualizări articol: 2455 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 10 voturi
Furtuna a smuls acoperişurile de pe cinci case din Moara4.6510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mega furtuna cu grindina trimis de
(27 iun 2011, 13:00:32
a fost ceva nemaivazut prin zona noastra.s-a facut intuneric in mijlocul zilei, iar furtuna care s-a format pe camp in zona frumoasa a facut prapad in 15 minute. a rupt un nuc gros de pe marginea drumului de parca ar fi fost o scobitoare, iar apoi au urmat acoperisurile a 5 case din acea zona.incredibil...grinzi si capriori rupti ca niste creioane, scoabe indoite si resturi aruncate pe camp la peste 200 de metri. una din fatade la o casa arata de parca s-ar fi tras cu pusca in ea, asa a batut grindina. tabla de pe case arata de parca o gheara uriasa ar fi zgariat-o si-ar fi zdrobit-o ca pe o foita de harie.
2.   CARE FURTUNA???? trimis de
(27 iun 2011, 16:09:37
DACA ERA FURTUNA ERA BINE. A FOST O TORNADA.aCOPERISURILE AU FOST LUATE PE SUS SI DUSE LA DISTANTE DE 200-300 M. PE DISTANTA DINTRE CASA SI LOCUL UNDE AU FOST DUSE NU SUNT URME CA AR FI ROSTOGOLITE DE FURTUNA. AM VAZUT O CASA CARE AVEA INFIPTE IN PERETI BARNE DE LEMN.NU CERD CA A MAI FOST VERODATA ASA CEVA.
3.   O mica MAAARE CORECTA PRECIZARE trimis de
(27 iun 2011, 23:05:23
megafurtuna s-a produs vineri dupa amiaza in jurul orei 14 si nu sambata dupa amiaza cum eronat scrie in articol. sambata dupa amiaza oamenii inca mai strangeau resturile de acoperis de pe camp. are sau nu vreo legatura, dar cumulizarea periculoasa a norilor a inceput in momentul in care moastele Sfantului Ioan ieseau din manastire. apoi, in jurul orei 14 s-a dezlantuit urgia.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei