Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 iun 2011 - Anul XVI, nr. 137 (4735)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Investiţii

Primăria din Bogdăneşti a fost modernizată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Câteva sute de locuitori din Bogdăneşti au participat în cursul zilei de ieri la inaugurarea lucrărilor de reabilitare şi modernizare a sediului primăriei din această comună. După slujba de sfinţire oficiată de un sobor de preoţi, primarul comunei Bogdăneşti, Traian Rogojină, a declarat că lucrările au costat 5,5 miliarde de lei vechi, investiţia fiind începută în august 2010.

Prezent la inaugurarea sediului modernizat al primăriei din Bogdăneşti, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a apreciat eforturile autorităţilor locale din această comună în modernizarea clădirii în care funcţionează primăria. „Vă felicit pentru că aţi reuşit să modernizaţi sediul primăriei. Îmi aduc aminte că atunci când ploua, la etajul primăriei se statea cu lighenele. De asemenea, vreau să spun că în contextul regionalizării puterea primăriilor se va întări. Şi este important să ai un sediu de primărie corespunzător. Mai ales că felul în care arată primăria reprezintă şi o carte de vizită pentru o localitate”, a spus Flutur. 

La inaugurarea lucrărilor de modernizare a sediului Primăriei Bogdăneşti au mai fost prezenţi consilierul judeţean PD-L Dan Dascălu, precum şi primarii din Fălticeni, Hârtop, Fântâna Mare, Drăguşeni şi Vadu Moldovei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria din Bogdăneşti a fost modernizată.
 Vizualizări articol: 1890 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Primăria din Bogdăneşti a fost modernizată5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei