Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 iun 2011 - Anul XVI, nr. 133 (4731)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Nervi întinşi

Traficul din Suceava, blocat o oră de Turul Ciclist al României

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Turul Ciclist al României, ajuns ieri în municipiul Suceava cu o întârziere de aproximativ 30 de minute faţă de ora estimată iniţial pentru finiş, a blocat circulaţia începând cu ora 18,30. Şoferii care veneau dinspre Grupul Şcolar, pe Calea Unirii, au fost dirijaţi de poliţişti de la Circulaţie pe strada Nicolae Bălcescu, prin faţa Casei de Cultură. În scurt timp, calea de acces rămasă la dispoziţia acestora spre Mărăşeşti, pe la Baie, de unde au coborât spre intersecţia Nordic, s-a blocat, astfel că maşinile au rulat cu viteza melcului. Pe bulevardul George Enescu, circulaţia a fost şi mai aglomerată, aici traficul blocându-se minute în şir, asta pentru că şoferii nu puteau ieşi pe Calea Obcinilor.

Practic, cei mai ghinionişti şoferi au stat blocaţi în trafic aproape o oră.

Deşi închiderea circulaţiei a fost anunţată intens de media locală în ultimele zile, mulţi conducători auto au fost total surprinşi de blocajul din trafic.

„Merg înainte, ce să fac... nu ştiam de turul ciclist... nu e normal, dar la noi e posibil orice”, îşi punea mâinile în cap Emil Hladiuc, şoferul unei Dacii.

Unii dintre şoferi au fost de părere că o competiţie sportivă de acest gen trebuie să aibă prioritate, mai ales că un astfel de eveniment se petrece o dată pe an, însă cei mai mulţi erau nemulţumiţi.

„Am un sfert de oră de când stau, nu ştiu dacă am înaintat două sute de metri”, spunea un şofer blocat în centrul Sucevei. Un altul, care trebuia să ajungă la Frumoasa, era total dezorientat.

„Stau în trafic de o oră. Ne-am întors de pe Mărăşeşti, am fost în George Enescu, am luat-o pe varianta Kaufland, şi apoi am venit prin centru să o iau prin Bosanci ca să ajung apoi la Frumoasa, unde locuiesc”, ne-a declarat şoferul surprins total de închiderea traficului.         

 

Mulţi şoferi şi călătorii din autobuze, pe jos

Mulţi dintre cei care se informaseră din timp despre această oprire a circulaţiei au ales să renunţe la maşină, deplasându-se pe jos. Tot pe jos s-au deplasat şi cei mai mulţi călători din autobuzele TPL blocate în trafic. Oamenii le-au cerut şoferilor să deschidă uşile între staţii, astfel că în autobuze au mai rămas doar câţiva călători.  În ceea ce-i priveşte pe şoferii de taxi, aceştia au preluat doar clienţii veniţi la uşa maşinii, fără a răspunde la comenzile telefonice.

Pentru ca traficul să poate fi deviat, iar eventuale maşini rătăcite să nu încurce buna desfăşurare a Turului Ciclist al României, numai în municipiul Suceava au fost mobilizaţi peste 50 de poliţişti şi jandarmi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Traficul din Suceava, blocat o oră de Turul Ciclist al României.
 Vizualizări articol: 886 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Traficul din Suceava, blocat o oră de Turul Ciclist al României4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Rusine politiei din suceava trimis de
( 8 iun 2011, 11:40:49
sa va fie rusine nesimtitilor daca pentru niste tampiti de biciclisti tre sa opriti circulatia pe caldura aia insuportabila am fost prinsi in trafic 1 ora pt asta sunteti dusi cu capul............eram in masina cu fetita de 2 luni care a plans ffffff mult din cauza caldurii .......RUSINEEEEEEEEEEEEE..........daca voi politistii lui peste ati intors SALVAREA SI POMPIERII in misiune cu semnalele acustice in functiune i-ati intors din drum nu vati gandit k putea murii un om in acel moment sau putea arde o casa voi judecAti cu altceva da cu capul oricum nu...........mai ales burduhosul ala din centru care dirija circulatia ala nu are ce cauta in POLITIA ROMANA........RUSINE INCA ODATA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NU IN ROMANIA POTI VEDEA ASA CEVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1.1  RE: Rusine politiei din suceava trimis de
( 8 iun 2011, 15:54:46
Esti C RETINA !! Au anuntat de cateva zile bune ca intre ora x si y trece turul. daca esti idioata si nu stii sa citesti este problema ta. Cei care au stiut chestia asta si-au lasat masina in parcare si au mers la o bere sau poate chiar sa vada ciclistii.
1.2  RE: Rusine politiei din suceava trimis de
( 9 iun 2011, 09:26:28
Claudia e isterica - e clar. Dar problema blocarii singurei strazi din oras este una reala. In nici un oras civilziat nu se blocheaza tot orasul pentru ca vin niste simpatici pe biciclete ! Cum se deplaseaza salvarea, politia si pompierii la incidente cand tot orasul este blocat ? A, nu se deplaseaza ! Celor care nu intelegeti, va doresc din inima sa va prabusiti inconstienti pe traseul biciclistilor si sa asteptati sa vina ambulanta, sau, mult mai palpitant, sa va ia foc apartamentul. In acest caz faceti film cum va arde casa, si-l puteti pe Youtube - ca pompierii nu au cum sa ajunga la incendiu fiindca ... trec biciclistii. Una e sa-ti placa bicicleta (am si eu si merg cu ea) si alta e sa fii idiot si sa nu intelegi niste chestiuni simple.
2.   Ups isteria trimis de
( 8 iun 2011, 12:37:27
Doamna vad ca sunteti un pic isterica din cauz traficului de ieri.....Turul Ciclist al Romaniei nu sunt niste´´ tampiti de biciclisti´´ , dar inteleg ca Eurosportul l-ati sters din tv, cu acest caracter coleric imi imaginez ca sotul nu a avut curajul sa va contrazica cand i-ati cerut sa-si i adio de la sport, in fine e turul ciclist al Romaniei. Poate ideea era sa dati drumul la aerul conditionat din masina......iar daca masina nu dispune de asa ceva( cam greu de imaginat) puteati sa va fi coborat si cumparat o sticla de apa.... la urma urmei vara nu-i ca iarna...
3.   Turul ROMANIEI trimis de
( 8 iun 2011, 12:46:57
STELU are dreptate100%. E o cinste sa treaca turul prin orasul nostru o data pe an.Ne-a lipsit foarte multi ani. Ciclismul e un sport de traditie in Romania.
4.   Cretini sin isterici sunteti voi si dobitoci trimis de
(10 iun 2011, 14:57:47
cine nu a mai vazut niste biciclete sau biciclisti............si idiot esti u fraiere daca imi spui k nu am stiut pai nu am stiut k nu sunt din oras boule...........cretinule ar fi mai bn sa va vedeti de treaba.....si vaiiiiiiiiiii ce mai cinste sa treak boii cu bicicleta la noi in oras.......vaiii........nu mai poti de emotie????????????
si da STELUUUUU dispun de aer conditionat doar nu conduc caruta lui maicata...........si nimeni nu imi zice ce sa fac............si ma doare in cot de hobbyul tau pt biciclisti si pt eurosport te asigur k nu am sters canalul tv din grila
si pt IREAL IDIOT ESTI TU CHESTIUNILE SIMPLE SA LE INTELEAGA MATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DOBITOCI

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei