Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 iun 2011 - Anul XVI, nr. 133 (4731)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Atenţionare

Furnizarea apei potabile, întreruptă mâine în mai multe zone ale Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Noi opriri ale furnizării apei potabile vor fi resimţite de sucevenii din mai multe zone ale oraşului în cursul zilei de mâine, ca urmare a executării unor etape finale ale proiectului ISPA.

Mâine dimineaţă, oprirea apei reci va afecta doar punctul termic Zamca 4, care nu va mai avea cum furniza apa caldă către consumatorii racordaţi în sistemul centralizat de termoficare.

Mult mai mulţi suceveni nu vor beneficia de apă caldă mâine seara, de la ora 20.00 şi până a doua zi dimineaţă, în jurul orei 06.00, fiind nevoiţi să îşi facă rezerve de apă pentru necesităţile casnice.

Zonele afectate de această oprirea anunţată de ACET sunt:

- partea inferioară a cartierului Obcini, respectiv străzile: Bdul 1 Decembrie 1918, de la intersecţia cu strada Bistriţei până la intersecţia cu Calea Obcinilor, strada Calea Obcinilor, Victoriei, Viitorului, Rulmentului, Castanilor, Duzilor, bdul Corneliu Coposu, Fântâna Albă, Bistriţei, Slătioarei, General L. Mociulschi şi punctele termice Obcini 1, 2 şi 3;

- strada Universităţii, de la intersecţia cu bulevardul 1 Mai şi până la intersecţia cu bulevardul George Enescu;

- Dispensarul Piaţa Mică de pe Aleea Saturn;

- blocul L56 de pe strada Mihai Viteazul şi punctul termic Areni 1.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Furnizarea apei potabile, întreruptă mâine în mai multe zone ale Sucevei.
 Vizualizări articol: 632 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Furnizarea apei potabile, întreruptă mâine în mai multe zone ale Sucevei5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Interesant trimis de
( 8 iun 2011, 11:12:04
Cand e oprita apa rece, cea calda este, asa a fost si saptamana trecuta. Daca e oprita cea calda- asa cum spune autorul, inseamna ca ramane apa rece, nu??? Si atunci de ce ar mai fi nevoie sa opreasca sucevenii apa pentru "necesitati casnice", daca va fi apa rece? Nu reiese din al treilea paragraf ca se opresc ambele!!!??!!!???
2.   ..... trimis de
( 8 iun 2011, 12:04:35
mai opriti mult apa potabila ??
3.   Pinochiosilor !!! trimis de
( 8 iun 2011, 12:51:15
Celor din lista de strazi de mai sus tot asa le opriti apa ca si celor din centru saptamana trecuta ??? Cele 14 ore anuntate s-au facut 34 de ore. Sa va fie rusineeee !!!
4.   Rusineee.... trimis de
( 8 iun 2011, 14:42:52
sa ii fie rusine marelui primar lungu ... din nou apa aprita .. ce draq a facut astia 2 ani, ce conducte a inlocuit?? ce puncte termice a renovat???..... ca se opreste apa in fiecare zi in cate o zona din oras ... rusine .. vai de noi in ce tzara traim si ce conducatori avem ....
5.   Traiasca lungu trimis de
( 8 iun 2011, 17:41:33
primar nu inseamna si gospodar. eu cred ca sucevenii au invatat lectia pt. urmatoarele alegeri
6.   Haos şi interes trimis de
( 8 iun 2011, 21:12:21
Saftuki,cei de la ACET se ocupă cu apa rece,nu cu punctele termice,caldura sau apa caldă.Că această societate nu este serioasă,este adevărat.Probabil cumpăra apa potabilă de la Regia Apele Române,pune adaos comercial ptr a scoate cheltuielile şi o vinde cetateanuiui de la bloc şi nu numai lui. Aşadar,ACET este verigă slabă şi trebuie eliminată împreună cu Ion din Prelipca.
7.   Monitor trimis de
( 9 iun 2011, 06:09:56
dreptate mai ai,,, aceste capuse sugatoare de la ACET inpreuna cu societatea de spalat banii publici care se numeste PRIMARIA sunt povara cetateanului. mi,e sila sa,mi mai platesc darile cand vad cu cata nesimtire se gestioaneaza banul meu, al vostru, al tuturor.
8.   Acet trimis de
(10 iun 2011, 07:33:34
este ora 07:25 ....astept apa si acetul doarme.Domnilor de la ACET daca sunteti incompeteti acasa cu voi.Este a n saptamana cand orasul asta nu are apa.Suntem in secolul 21 si apa este un strict necesar.M-am SATURAT DE ACESTI INCOMPETENTI COMUNISTI CARE NU SUNT SANCTIONATI DESI SUNT PLATITI DIN BANI PUBLICI.DE ASTA NU MERGE NIMIC IN TARA ASTA PENNTRU CA IN SECTORUL PUBLIC NU SE APLICA AMENZI...domnu LUNGU DOARME , ACETU DOARME, CEI CARE MUNCESC LA MARELE PROIECT ISPA FAC ACELEASI LUCRARI INTR-UN SINGUR LOC DE 2 ANI....MASURI IOC

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei