Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 iun 2011 - Anul XVI, nr. 129 (4727)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Finanţare

Modernizarea parcului Areni va costa 1,6 milioane de lei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În următoarele 12 luni, parcul Areni, din apropierea sediului Primăriei Suceava, va fi modernizat, sumele alocate pentru aceste lucrări fiind de peste 1,6 milioane de lei.

Din aceşti bani, 1,48 milioane de lei reprezintă finanţare nerambursabilă de la Fondul de Mediu, contractul fiind semnat ieri, la Bucureşti, de viceprimarul Sucevei Lucian Harşovschi şi de preşedintele Agenţiei Fondului de Mediu, Gheorghe Popescu.

“Din momentul semnării contractului avem la dispoziţie 12 luni, în care să transformăm parcul într-unul modern, un punct de reper pentru suceveni. Faptul că 92% din fondurile necesare modernizării sunt finanţare nerambursabilă de la Fondul de Mediu ne ajută foarte mult şi sper ca anul viitor, de Ziua Copilului, să inaugurăm acest parc, care să fie o zonă cu care să ne mândrim”, a declarat viceprimarul Lucian Harşovschi.

Lucrările de amenajare a parcului Areni cuprind amenajarea terenului, prin aducerea de pământ cu îngrăşământ pe o suprafaţă de aproape 11.000 de mp de teren, amenajarea de spaţii verzi cu gazon pe o suprafaţă de 9.300 de mp de teren, împrejmuirea cu gard viu pe o distanţă de 368 de metri liniari, achiziţionarea şi plantarea a 1.100 de arbori şi arbuşti, precum şi a 1.400 de flori perene, montarea de instalaţii de irigare, realizarea de alei ecologice, precum şi dotarea parcului cu iluminat din surse alternative şi mobilier urban.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Modernizarea parcului Areni va costa 1,6 milioane de lei.
 Vizualizări articol: 1281 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Modernizarea parcului Areni va costa 1,6 milioane de lei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 3 iun 2011, 12:57:32
Mah nu a-ti mai amenaja si prin cartiere alte parculete sa aiba unde iesi copiii la joaca sub nici o forma! Mari nesimtiti mai sunteti, acolo la voi la primarie sa aveti unde beli ochii si va mandri. Sunt atatia copiii in acest oras care se joaca numai printre masini si pe trotuarele gaurite de cratere(apropo' si pavele tot in fata primariei v-ati pus, sa nu va rupeti gatu...f..t...in gura de nenorociti).
Mi-ar fi rushine sa mai ies sa ma laud cu asa un mare  ☭  de proiect. De ce nu iesiti in presa cu proiecte de genul: aceste fonduri nerambursabile le vom cheltui pe trotuarele si aleele dintre blocuri, de asemenea pe parculete amenajate, 15 in obcini, 15 in burdujeni, etc....(e doar exemplu, nu fac trimitere directa la aceste cartiere). Va mai voteaza mutu' si daca mutii o mai fac e vrajeala ce a fost pana acum(Udre'fandosite care isi expun miile de euro din haine si pantofi, boci marionete si atatea mii de locuri de munca desfiintate sau salarii taiate) inseamna ca ne meritam soarta. Suntem o gloata de romani retardati!
2.   Nu gasesc cuvinte pt comenta... trimis de
( 3 iun 2011, 21:05:08
Nu gasesc cuvinte pt a comenta...VORBA UNUIA CARE COMENTA PE AICI, PE LA "MONOTORUL " ZILELE TRECUTE: orasul Sueava nu e deosebit ... nu fiindca nu ar fi minunat ca si " tinut de legenda " dar a ajuns o ruina ;daca vrei " un parc adevarat " - te duci la Botosanibig grinaca vrei telegondola ,de la si inspre cetate - te duci la Piatra Neamt: daca vrei sa mergi la un cinema / restaurant , teatru ,deosebit - te duci la IASI...daca vrei un strand modern - il cauti pe internet ...etc
3.   POATE ... trimis de
( 4 iun 2011, 09:15:19
ce bine ar fi sa posteze cineva imagini cu parcul din ( VECINI )Botosani ...poate vad si edilii nostri cum trebuie sa arate un parc...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei