Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 mai 2011 - Anul XVI, nr. 122 (4720)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Anchetă poliţie

Tâlhărie de 15.000 de lei asupra unei poştăriţe, cu suspiciuni de înscenare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţia anchetează un caz de tâlhărie asupra unei angajate a Poştei, prejudiciul fiind unul deloc de neglijat, de peste 15.000 de lei. Conform variantei victimei, atacul s-a petrecut în plină zi, la marginea drumului european 85, la ieşirea din Iţcani. Cu toate acestea nimeni nu a văzut nimic, iar victima nu a oferit nici cel mai mic detaliu când a venit vorba de semnalmentele atacatorilor. Sunt doar câteva dintre semnele de întrebare din anchetă, astfel că varianta unei înscenări este serios luată în calcul.

 

Marţi după-amiază, la ora 15.30, poliţia a fost sesizată, prin numărul de urgenţă 112, că o angajată a Oficiului Poştal din Iţcani, a fost tâlhărită. Fapta se petrecuse cu o oră mai devreme, de aici apărând şi primul semn de întrebare: de ce a sesizat victima atât de târziu poliţia.

Poştăriţa,Cătălina Hriţcu, în vârstă de 41 de ani, din municipiul Suceava, a relatat poliţiei cum, în timp ce se deplasa pe marginea şoselei, imediat după indicatorul de ieşire din Suceava, o maşină s-a oprit lângă ea, din interior coborând doi indivizi care au atacat-o. Femeia a povestit cum unul dintre indivizi i-ar fi pus cuţitul la gât, i-ar fi smuls geanta în care se aflau banii (15.069 de lei), i-ar fi distrus telefonul pentru a nu putea contacta pe nimeni, după care ambii s-ar fi urcat în maşină şi ar fi dispărut, plecând în direcţia Pătrăuţi. Femeia justifică anunţarea întârziată a poliţiei tocmai prin faptul că atacatorii i-ar fi distrus telefonul mobil.

 

Numeroasele semne de întrebare din acest caz

Poliţiştii au demarat imediat o anchetă, primul lucru pe care l-au făcut fiind să caute martori ai atacului, în condiţiile în care tâlhăria s-ar fi petrecut la marginea unei şosele atât de circulate. Nimeni însă nu a văzut nimic suspect. În privinţa victimei, aceasta s-a arătat foarte confuză în declaraţii şi a susţinut că nu a reţinut nici un detaliu despre fizionomia autorilor, deşi, a precizat tot ea, aceştia nu aveau feţele acoperite. De asemenea, victima nu a putut preciza nici marca şi nici numărul de înmatriculare al maşinii atacatorilor.

Surse apropiate anchetei au precizat că femeia are de achitat mai multe datorii, fapt care adânceşte şi mai mult varianta unei înscenări. De asemenea, poliţia verifică şi aspectul legat de locaţia în care se afla aceasta, după ieşirea din Suceava şi la o oră la care nu ar fi trebuit să aibă o sumă de bani atât de mare la ea. Referitor la locul în care se afla, angajata Poştei a adus ca argument faptul că există după ieşirea din Suceava o societate la care avea de dus o corespondenţă, fapt confirmat de conducerea Poştei.

Totuşi, o concluzie clară asupra acestui caz nu se poate trage încă, poliţia demarând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie. 

Cei 15.069 de lei reprezintă bani pentru mai multe tipuri de plăţi către beneficiari ai serviciilor Poştei, În acest sens, conducerea Oficiului Judeţean Reţea Poştală Suceava a anunţat că beneficiarii nu vor fi afectaţi, suma deocamdată pierdută urmând a fi acoperită imediat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tâlhărie de 15.000 de lei asupra unei poştăriţe, cu suspiciuni de înscenare.
 Vizualizări articol: 2122 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Tâlhărie de 15.000 de lei asupra unei poştăriţe, cu suspiciuni de înscenare4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei