Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 mai 2011 - Anul XVI, nr. 122 (4720)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Poliţia de Frontieră

Grup de contrabandişti cu ţigări de peste o sută de mii de lei, interceptat la Vicov

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cinci tineri din Vicovu de Sus au fost interceptaţi, marţi, de poliţiştii de frontieră cu un transport ilegal de ţigări, în valoare de peste un miliard de lei vechi.  

Marţi, la orele după-amiezii, un echipaj de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Vicov a observat, în apropierea graniţei, cinci persoane care se deplasau dinspre Ucraina spre interiorul României cu mai multe colete voluminoase. Oamenii legii i-au somat verbal  pe suspecţi, însă aceştia au ignorat avertismentul şi au încercat să fugă, profitând de terenul accidentat şi vegetaţia abundentă. În aceste condiţii, poliţiştii de frontieră au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare, fiind tras un foc de armă în plan vertical. Au fost reţinuţi cinci tineri, toţi din oraşul Vicovu de Sus, Dănuţ I., în vârstă de  25 de ani, George S., de 22 de ani, Vasile U., de 32 de ani, Adrian C., de 19 ani, şi Ionel D., de  27 de ani. Potrivit celor afirmate de purtătorul de cuvânt de la Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava, comisar Ilie Poroch Seriţan, în zona unde fuseseră reţinuţi cei cinci au fost descoperite opt colete care conţineau 15.600  pachete de ţigări marca Doina, de provenienţă Republica Moldova.

Poroch-Seriţan a mai arătat că poliţiştii de frontieră le-au întocmit tinerilor din Vicov acte premergătoare cercetării penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trecere ilegală a frontierei şi contrabandă în formă agravantă, acte ce au fost înaintate  Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi în vederea  atribuirii numărului unic. Ţigările, în valoare de  aproximativ 110.000 de lei, au fost reţinute în vederea confiscării de către poliţiştii de frontieră suceveni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Grup de contrabandişti cu ţigări de peste o sută de mii de lei, interceptat la Vicov.
 Vizualizări articol: 2434 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 7 voturi
Grup de contrabandişti cu ţigări de peste o sută de mii de lei, interceptat la Vicov3.457

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Boilor!! trimis de
(26 mai 2011, 11:25:36
astora de ce nu le dati numele complet ??va obliga legea sau ii protejati ca sa nu li se lezeze imaginea??? ?politistii din cazul siret de ce au aparut cu numele complet de fiecare data??ce-s cu discriminarile astea mai ziaristii lu' peste oparit???

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei