Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 mai 2011 - Anul XVI, nr. 121 (4719)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Acuzaţii

„A vrut să mă împuşte ca pe un câine... noroc că am prins arma şi am tras-o în jos”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Scandalul petrecut duminică seară pe un fond de vânătoare privat de pe raza comunei Berchişeşti, în urma căruia un paznic de vânătoare ar fi tras cu arma înspre un alt individ care îl acuza de braconaj, este anchetat de ofiţeri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Anchetatorii încearcă să stabilească dacă arma paznicului de vânătoare s-a descărcat accidental, aşa cum susţine respectivul paznic, sau acesta a apăsat intenţionat pe trăgaci, cum reclamă victima, proprietarul unui teren din apropierea fondului.

Acesta din urmă, Grigore P. (54 de ani), susţine că în seara cu pricina maşina personală, un Mitsubishi L200, i-a fost izbită în spate de un jeep Land Rover în care se aflau trei persoane, printre care şi administratorul fondului de vânătoare, care a început să-l acuze de braconaj.

În acel moment, povesteşte reclamantul, a sunat la poliţie, prin 112, şi le-a cerut tuturor să rămână pe loc, să lămurească lucrurile la sosirea oamenilor legii.

Grigore P. susţine că, între timp, la faţa locului a ajuns şi un autoturism Toyota, în care se afla paznicul fondului de vânătoare, Ilie Z., de 39 de ani, iar acesta, după puţin timp, a întors maşina cu intenţia de a pleca, moment în care l-a urmărit şi l-a blocat cu autoturismul Mitsubishi, bănuindu-l că fie a luat armele cu care s-ar fi comis posibile acte de braconaj, fie are vânat în maşină.

În momentul în care s-a dus să vadă ce are paznicul în maşina de teren şi a deschis uşa din spate a autoturismului, s-a auzit o împuşcătură.

„Când am deschis uşa, am văzut pistolul mitralieră îndreptat spre mine. Am apucat de ţeavă şi am dat-o în jos... Cartuşul a trecut pe lângă mine.  A vrut să mă împuşte ca pe un câine... noroc că am prins arma şi am tras-o în jos”, povestea, ieri, Grigore P..

Acesta a declarat că, la percheziţia maşinilor, poliţiştii au găsit mai multe arme şi au indisponibilizat autoturismul paznicului.

În cursul zilei de astăzi, anchetatorii se vor deplasa din nou la Berchişeşti, pentru a relua cercetările la faţa locului şi a încerca să stabilească cum s-au petrecut faptele cu exactitate în acea seară şi care parte spune adevărul.

Deşi e vorba de un scandal în urma căruia s-a făcut uz de armă şi se aduc acuzaţii grave, nici Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava, nici Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava nu a mediatizat evenimentul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „A vrut să mă împuşte ca pe un câine... noroc că am prins arma şi am tras-o în jos”.
 Vizualizări articol: 2559 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
„A vrut să mă împuşte ca pe un câine... noroc că am prins arma şi am tras-o în jos”5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Amalgam trimis de
(26 mai 2011, 06:03:27
"jeep Land Rover" ?? Adica echivalentul unui nissan Toyota ? Asa-i domnilor ziaristi?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei