Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 mai 2011 - Anul XVI, nr. 119 (4717)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Decizie judecători

Arestat după ce a încălcat interdicţia de a ieşi din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 28 de ani din municipiul Suceava, cercetat într-un dosar care vizează infracţiunea de contrabandă cu ţigări, a ajuns la finele săptămânii trecute în arest, asta după ce nu a respectat interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu fără încuviinţarea organelor judiciare.

Pe 22 aprilie a.c., Mihai Viorel Jardă, aflat la volanul unui autoturism, fusese tras pe dreapta pe DN 2, în zona Pătrăuţi. În maşina condusă de acesta, poliţiştii au găsit două baxuri de ţigări (1.000 pachete) de provenienţă Republica Moldova, cu o valoare de 7.000 de lei. La vremea respectivă marfa a fost confiscată, autoturismul indisponibilizat de poliţie, iar Jardă şi încă un tânăr care îl însoţea au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pentru infracţiunea de contrabandă. A doua zi au fost puşi în libertate, procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava dispunând măsura ca cei doi să nu părăsească localitatea de domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Conform unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, Jardă nu a respectat însă această interdicţie „prin aceea că s-a deplasat fără încuviinţarea organelor judiciare în comuna Mitocu Dragomirnei la 12.05.2011 şi în mod repetat, conform indiciilor existente”. 

Pe baza acestui probatoriu, suceveanul acuzat de contrabandă a fost ridicat de poliţie vinerea trecută şi prezentat Judecătoriei Suceava. Pentru încălcarea interdicţiei de a părăsi localitatea, magistraţii au dispus arestarea preventivă a acestuia pe o perioadă de 20 de zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Arestat după ce a încălcat interdicţia de a ieşi din Suceava.
 Vizualizări articol: 2354 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 4 voturi
Arestat după ce a încălcat interdicţia de a ieşi din Suceava3.554

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei