Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 apr 2011 - Anul XVI, nr. 79 (4677)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ediţia a VI-a

Concursul naţional de interpretare critică şi jurnalism „Mihail Iordache” îşi aşteaptă participanţii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Până la 24 aprilie a.c., tinerii interesaţi pot trimite lucrările la Concursul naţional de interpretare critică şi jurnalism „Mihail Iordache”. Concursul se adresează liceenilor (clasele IX - XII) şi se desfăşoară pe două secţiuni: recenzie de volum beletristic şi recenzie de revistă culturală. La prima secţiune, participanţii vor trimite o lucrare de maximum trei pagini, cuprinzând recenzia unui volum de beletristică românească, publicat, în primă ediţie, în anul 2010. La a doua secţiune, participanţii vor trimite o lucrare de maximum trei pagini, cuprinzând recenzia unui număr de revistă culturală, publicat în anul 2010. 

Lucrările nesemnate se vor trimite exclusiv online, ca document ataşat (obligatoriu caractere româneşti; format .doc, Times New Roman, 12), la adresa electronică a concursului: concursulmihailiordache@yahoo.com. Participanţii la concurs vor trimite, în aceleaşi condiţii, fişa de participare, completată cu următoarele date: numele şi prenumele elevului/elevei, clasa, liceul, profesorul îndrumător; domiciliul (adresa, telefon, e-mail), titlul lucrării, repere personale în activitatea culturală (concursuri, publicaţii etc.), codul numeric personal (CNP).

Liceenii care doresc să participe se pot înscrie exclusiv la una dintre secţiuni. Indiferent de secţiunea la care participă, lucrările se vor trimite până pe 24 aprilie a.c.. Materialele trimise după această dată nu vor putea participa la concurs.

Din numărul total de participanţi, juriul etapei preliminare va selecta 24 de liceeni (câte 12 pentru fiecare secţiune). Liceenii selectaţi vor participa la etapa finală, care se va desfăşura la Suceava, în perioada 20 - 22 mai a.c.. Finaliştii vor susţine o probă scrisă de interpretare critică a unui text la alegerea juriului etapei finale, care va face selecţia lucrărilor câştigătoare şi premierea câştigătorilor.

Se vor acorda următoarele premii: Marele Premiu “Mihail Iordache”, în valoare de 1.000 de lei, premiul I (600 de lei), premiul al II-lea (400 de lei), premiul al III-lea (300 de lei), menţiune (200 de lei), premiul special (tablou). Manifestarea va cuprinde şi alte activităţi: workshop cultural, lansarea nr. 6 al revistei Alecart, lansare de carte.

Mai multe informaţii le puteţi obţine la e-mail: cnpr@warpnet.ro; telefon: 0230 520 822, fax: 0330 401 178. Persoană de contact: prof. Gheorghe Cîrstian (e-mail: gheorghe_cirstian@yahoo.com; telefon: 0744 611 757).

Concursul este organizat de Colegiul National “Petru Rareş” Suceava, sub egida Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concursul naţional de interpretare critică şi jurnalism „Mihail Iordache” îşi aşteaptă participanţii.
 Vizualizări articol: 868 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Concursul naţional de interpretare critică şi jurnalism „Mihail Iordache” îşi aşteaptă participanţii5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei