Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 mar 2011 - Anul XVI, nr. 74 (4672)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

După acuzaţia de luare de mită

Sindicatul Sanitas Suceava cere înlocuirea din funcţie a preşedintelui Marius Petcu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Sindicatul Sanitas Suceava s-a întrunit ieri, în şedinţă de Consiliu Judeţean, la solicitarea membrilor de sindicat, pentru a analiza acuzaţiile de luare de mită în formă continuată aduse de procurorii DNA preşedintelui Federaţiei Sanitas, Marius Petcu. Concluzia care s-a desprins în urma discuţiilor a fost că liderul structurii centrale a prejudiciat grav imaginea colegilor săi şi a pus în pericol mişcarea sindicală, motiv pentru care reprezentanţii filialei de la Suceava au cerut înlocuirea acestuia din funcţie cât timp se luptă cu legea.

„Susţinem suspendarea din funcţia de preşedinte şi înlocuirea lui cu prim-vicepreşedintele Adrian Bâlea. Nu punem la îndoială capacităţile şi abilităţile lui de lider sindical, dar în condiţiile astea nu ne mai poate reprezenta”, a spus preşedintele Sindicatului Sanitas Suceava, Ana Ionescu.

Ea a adăugat că va prezenta poziţia colegilor săi în şedinţa extraordinară a Consiliului Naţional al Federaţiei Sanitas, care va avea loc mâine, la Bucureşti, când va solicita şi organizarea de noi alegeri generale.

Marius Petcu este acuzat de procurorii DNA de luare de mită în formă continuată şi este cercetat în stare de libertate.

Sindicatul Sanitas Suceava numără circa 2.700 de membri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sindicatul Sanitas Suceava cere înlocuirea din funcţie a preşedintelui Marius Petcu.
 Vizualizări articol: 1679 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Sindicatul Sanitas Suceava cere înlocuirea din funcţie a preşedintelui Marius Petcu5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ha ha ha trimis de
(30 mar 2011, 14:42:49
Aratati-mi unul care sa fie curat si ma las de fumat !!! Pe vremuri s-au luat de Leustean. Si atat !!! Cele cateva miliarde de lei din biletele de tratament ale pensionarilor nici acum nu s-au recuperat . Mi-e si greata de articolole astea cu titluri pompoase. De dosarele lui nastase cu casa de la matusa tamara si cu termopanele de ce nu se mai aude nimic ? Da fraierului de roman paine, rachiu si circ ca l-ai facut sclav pe vecie. Cainii latra, caravana trece...
2.   Realitate cruda trimis de
(30 mar 2011, 16:32:27
Din pacate cred ca nu este PETCU singurul corupt din conducerea sindicatului Sanitas.Probabil mai sint lideri de sindicat despre care s-ar putea spune cel putin ca nu ,,reprezinta interesele memrbrilor de sindicat"" ,membri care sint timorati si se tem pentru posturile lor dar n-au suficient curaj si n-au sustinerea nimanui .
CEL MAI GRAV este faptul ca asistam neputinciosi la distrugerea criminala a sistemului sanitar prin transformarea si desfiintarea unor spitale ,culmea ironiei -construite in timpul lui CEAUSESCU,spitale la care erau inrijiti oameni bolnavi.Cui foloseste aceasta reforma? Ministerul sanatatiii are in vedere clasificarea spitalelor pe baza unor criterii bine studiate pt. a reduce drastic activitatea si finantarea tuturor spitalelor cu exceptia citorva.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei