Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 mar 2011 - Anul XVI, nr. 64 (4662)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Din trafic

Tânără acuzată de ultraj, pentru că ar fi călcat cu maşina pe picior un poliţist de la Circulaţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O tânără în vârstă de 29 de ani, din municipiul Suceava, a fost trimisă în judecată în cursul zilei de ieri, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, fiind acuzată că a trecut cu maşina peste piciorul unui poliţist de la Circulaţie.

Potrivit anchetatorilor, incidentul s-ar fi petrecut în vara anului trecut, pe 14 iunie, pe strada Calea Unirii.

 

Oprită în trafic, pentru că vorbea la mobil în timp ce conducea

Potrivit actelor de sesizare a instanţei, Florentina Sava se afla la volanul unui autoturism Audi, când a fost oprită în trafic de un echipaj al Poliţiei Rutiere, pe motiv că vorbea la telefonul mobil.

Poliţiştii susţin că au avertizat-o mai întâi, însă, pentru că şoferiţa a continuat să vorbească la mobil, i-au făcut semn să tragă pe dreapta.

În momentul în care unul dintre poliţiştii de la Circulaţie, Sorin Voroniuc, i-a cerut actele, tânăra de la volanul autoturismului Audi a refuzat şi, susţin anchetatorii, a dat maşina înapoi, a virat dreapta şi a încercat să plece de pe loc, moment în care a trecut cu roata din partea stângă faţă peste piciorul agentului de poliţie.

Poliţistul şi-a scos certificat medico-legal, potrivit căruia a suferit fractură metatarsian IV antepicior stâng, necesitând pentru vindecare 27-30 de zile de îngrijiri medicale.

Florentina Sava s-a ales cu dosar penal pentru ultraj, iar în timpul anchetei s-a prelevat de dreptul de a nu da declaraţii.

 

„Am făcut şi eu plângere împotriva lui pentru abuz în serviciu”

În cursul zilei de ieri, am reuşit să o contactăm pe şoferiţa în cauză, iar aceasta a negat toate acuzaţiile.

Tânăra recunoaşte că în ziua respectivă a fost oprită în trafic, pe Calea Unirii, de un echipaj de poliţie. „A venit un agent de poliţie la mine, nici nu s-a prezentat şi mi-a spus că am vorbit la telefonul mobil în timp ce conduceam. I-am spus că nu e adevărat şi a început să îmi vorbească urât, mi-a scos cheile din contact şi m-a tras afară din maşină. Apoi, de unde a scos că l-aş fi călcat cu maşina, habar nu am.

În aceeaşi zi, puţin mai târziu, l-am văzut conducând maşina de serviciu prin oraş. Nu îl durea piciorul atunci?! Am făcut şi eu plângere împotriva lui pentru abuz în serviciu”, a declarat Florentina Sava, precizând că va povesti tot ce s-a întâmplat în acea zi, în faţa judecătorilor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânără acuzată de ultraj, pentru că ar fi călcat cu maşina pe picior un poliţist de la Circulaţie.
 Vizualizări articol: 957 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 12 voturi
Tânără acuzată de ultraj, pentru că ar fi călcat cu maşina pe picior un poliţist de la Circulaţie4.3512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(18 mar 2011, 11:17:48
L-o fi calcat pe bataturi? Mi s-a intamplat si mie sa ma opreasca iar apoi sa nu se prezinte. Iar despre vorbitul urat... mai bine ma abtin de la comentarii...
1.1  RE: Comentariu trimis de
(18 mar 2011, 11:55:21
il cunosc pe agentul Voroniuc si mi-e greu sa cred ca s-a comportat dupa cum sustine respectiva doamna. Politia se schimba, vreti sau nu sa o recunoasteti. Nu mi s-a intamplat in ultimii 5 ani sa fiu oprit fara ca agentul sa se recomande.
Pe de alta parte recunosc genul de oameni care nu respecta nicio regula: taie fatza, nu semnalizeaza, dau flash-uri sa te urci pe trotuar ca sa incapa ei. Vorbitul la telefon e cea mai mica abatere. De cate ori am fost in culpa si mi-am recunoscut vina am fost iertat. De aceea mi-am si schimbat optica fatza de Politie (cel putin fatza de cea rutiera).
1.2  RE: Comentariu trimis de
(18 mar 2011, 20:11:06
Eu cred ca cercetas este un politist. La fel si Mirceac.Cite abuzuri fac politistii intr-o singura zi pe strazile din Suceava nu se pot inscrie in toate editiile de pe o luna a Monitorului
2.   Lipseste o parte din spusele ei cum s-a solutionat trimis de
(18 mar 2011, 12:13:07
Ma indoiesc ca are dreptate domnisoara, tanti daca crezi ca-i abuz si nu-s ce.. suni la 112... nu dai sa pleci aiurea..

Ca o nota personala domnisoarele-s destuld e periculoase la volan si fara sa foloseasca mobilul...
2.1  RE: Lipseste o parte din spusele ei cum s-a solutionat trimis de
(18 mar 2011, 14:26:38
Hai mai lasati D-le MIRCEAC notele dumneavoastra personale.......eu nu vad nimic mai deosebit la voi "oameni" ci dimpotriva,voi sunteti un pericol peste tot,fie la furat,fie la violat,fie la condus(vezi articolul de ieri,cel care sa rasturnat) Toate accidentele care se produc in ultimul timp sunt numai "barbati" la volan...asa ca....lasati domnisoarele in pace!!!!!
2.2  RE: Lipseste o parte din spusele ei cum s-a solutionat trimis de
(18 mar 2011, 17:41:56
si femeile fura, si sunt mai periculoase ca barbatii ca is mai versatewinking .... si aia care produc accidente nu sunt doar barbatii sau doar femeile .... in trafic sunt mai multi barbati ca femei, deci logic ca de ei auzi mai mult la accidente, ... femeile? sunt multe care conduc foarte bine, celelalte stii ce problema au? sunt prea speriate de aia auzi ca lumea se ia de ele.... si mai e o categorie de femei, cele cu impresii, care se cred mari soferite si fac mai multa paguba ca barbatii(columbeanca care gonea pe rosu prin bucuresti cu 150, judecatoarea aia care abia se tinea pe picioare etc etc)
3.   Comentariu trimis de
(18 mar 2011, 14:04:26
Doamna daca ai fi oprit si ti-ai fi cerut scuze de faptul ca vorbeai la telefon in mod sigur scapai doar cu un avertisment si lucrurile nu ar mai fi luat asa o intorsatura,dar dvs. ati mers pe varianta aia pe care o folosesc majoritatea "tupeu prostesc de smecher" si atunci politistul obligat a trebuit sa schimbe foaia.Am fost oprit de nenumarate ori in calitate de conducator auto in Suceva,Gura Humorului si prin Falticeni dar de fiecare data atata timp cat eu le-am vorbit politicos, si politistii au avut acelasi limbaj cu mine, comportandu-se cat se poate de civilizat. Hai sa nu mai dam vina tot timpul pe politie atunci cand de fapt noi gresim, ci sa ne schimbam atitudinea si comportamentul.
4.   Dispretul aroganta si statul la cistig_enerveaza! trimis de
(18 mar 2011, 14:43:51

Au grija de noi, suntem mereu vedete, mereu filmati zilnic de radare, de camere de tot soiul.
Aceste masini sunt pregatite pentru vanatoare de permise…. si de adunat bani la buget…. si nu la prevenirea accidentelor!

5.   Soferii f. tineri sunt mereu grabiti... trimis de
(18 mar 2011, 14:50:51
Soferii f. tineri sunt mereu grabiti, cu piciorul nervos pe acceleratie...
In trafic, preocuparea mirlaneasca este sa depaseasca toate masinile, pentru a ajunge in citeva secunde in fata celorlalti! Nu au grija de situtii neprevazute din fata, la dreapta, stinga,… ca poate sunt copii, batrini, oameni bolnavi pe zebre si chiar pe la semafoare etc.
Astia omoara fara remuscare animalutele pe sosele… schilodesc si omoara oamenii fara mila!
Dupa o saptamina scapa si sunt iar printre noi!
5.1  RE: Soferii f. tineri sunt mereu grabiti... trimis de
(18 mar 2011, 17:37:48
soferii tineri sunt foarte grabiti?
oare de ce? de ce depasesc prin trafic? ia iesi noaptea cand in prepoderenta circula tineri..... ai sa vezi ca nu sunt cozi la semafoare si intersectii...... nu vezi unu tanar sa opeasca audi-u a6 in mers, direct pe banda de mers, ca sa ii coboare gagica de langa(am patit asta in iasi, un mos de 60 ani a oprit sa isi lase baba, nu stiam dc naiba trebuie sa opresc in drum) ... sa nu mai zic de semnul ,,STOP" sau semaforul rosu, unde cei batrani nu stiu sa opreasca uneori .... sa mai zic ca astazi urcam cu masina o panta, si pe sensul meu de mers era parcat un mosulica cu un fiat? si de pe contrasens venea un jeepulet? a trebuit sa opresc nu? nu putea opri pe banda lui? sa il incurce pe alalalt, ca doar coborau amandou nu le era greu o repornire... dar nah, mosu a trebuit sa salute un alt mos..
6.   Chiar si... trimis de
(18 mar 2011, 16:54:17
Unui amator nu i-ar lua mai mult de 3 zile sa umple "coltul de rusine"cu poze luate din trafic cu politisti care vorbesc la telefon stand intr-o rana ca cei cu ceafa groasa,fara centuri sau ignorand legile circulatiei.Pariu???
7.   :)) trimis de
(18 mar 2011, 17:28:07
Sa-nteleg ca l-a calcat pe L A B A
7.1  RE: :)) trimis de
(18 mar 2011, 19:31:01
Nu pe Voroniuc?Sau e poreclit dupa datina din cauza metehnelor?
8.   Comentariu trimis de
(18 mar 2011, 22:30:42
Vorbesti sau nu vorbesti la telefon,te opreste politia.Ti se cer actele la control si ti se aduce la cunostinta MOTIVUL pentru care ai fost oprit. Politistul constata abaterea si stabileste, in functie de gravitatea faptei comise de conducatorul auto, penalizarile ce se aplica: avertisment, amenda ,suspendarea permisului...etc.
Dupa care conducatorul auto are dreptul sa conteste procesul verbal in instanta...s.a.m.d.
Daca esti nevinovat, fratele meu, pai nu fugi si calci politistul...In orice tara civilizata..stiti voi..UE , politistul folosea armamentul din dotare si primea o prima grasa plus zile de concediu... la noi..lasa ba ca bine i-a facut la militian.. sa ii dea si un cap in gura...si uite asa ramanem in continuare codasii din UE si la bun -smt!!!
9.   .... trimis de
(18 mar 2011, 22:47:36
daca e vb de bun simt...militianul trebuia sa se recomande prima data,nu sa ceara ca un carutas actele si sa ii scoata cheile din contact la femeie...nu se face asa...au trecut vremurile cand ce zice militianul e adevarat...mie daca imi face asa il leg cu catusele lui..
9.1  RE: .... trimis de
(19 mar 2011, 10:54:27
si tu crezi ce spune zmulta aia? si-a angajat un cacanar de avocat care o invata ce sa declare ca sa iasa basma curata si voi credeti tot ce zice ea la ziar..... eu nu cred o iota. cert e ca nesimtirea si tupeul jegos care pluteste in aerul din tara asta e mai gros decat norul de uraniu radioactiv din Japonia. o parte dintre voi trebuie sa mai traiasca o data ca sa invete toate marlaniile iar restul nu ar recunoaste ca gresesc nici sale tai o mana si un picior. am fost artasa si eu la o faza numai vara trecuta, cand mergeam cu o masina de ocazie spre suceava. la o trecere de pietoni nea soferu' a depasit o masina care a dat prioritate unui pieton. pe langa ca era sa calce pietonul tot el a a avut si tupeu in fata politistilor care erau dupa colt si care vazusera toata faza. dupa ce i-au pus amenda i-a injurat si i-a scupat si i-a amenintat ca contesta amenda ...pe internet. deci va rog frumos... si politistii nu erau nici beti, nici grasi, nici nesimtiti. ci au inghitit tot ce a spus nea soferu si in acelasi timp notau pe procesul verbal, pe care nenea a vrut sa il rupa. sa fim seriosi totusi. nesimtirea unora intrece orice limita.
10.   Tipic de pitipoanca trimis de
(18 mar 2011, 23:50:44
Suntem smecherasi ...nu are voie sa ne supere nimeni!Noi cocalarii/pitzipoancele facem legea!
Cum sa fie fie mai important un politai ca noi?Noi ar trebui sa i amendam..
De aceea merge tara asta prost. Ca la fotbal :ii dam un cap in gura adversarului si apoi ne tavalim pe jos.
Daca intradevar asa s-a intamplat D-soara ar trebui ARESTATA!
Nu cred ca un politai sa fie fie atat de credul sa se comporte asa.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei