Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 mar 2011 - Anul XVI, nr. 59 (4657)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Eveniment

Peste o sută de firme participă la târgul „Agro Expo Bucovina” 2011

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste o sută de companii de profil din România, Germania, Austria, Spania, Ungaria şi Republica Moldova vor participa la ediţia din acest an a celui mai mare târg de agricultură din Moldova, „Agro Expo Bucovina”. Evenimentul este organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, în parteneriat cu Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Consiliul Judeţean Suceava, Direcţia pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală şi Shopping City Suceava. Târgul se va desfăşura în perioada 18-20 martie 2011, la Shopping City Suceava, şi va putea fi vizitat zilnic între orele 10:00 – 18:00.

Târgul „Agro Expo Bucovina” este specializat în maşini, utilaje şi tehnologii pentru industria alimentară, aparatură de laborator, produse alimentare, miere şi produse apicole, arome, esenţe, coloranţi şi aditivi pentru industria alimentară, legume şi fructe, conserve, echipamente de protecţie pentru industria alimentară, igienizare, detergenţi, dezinfectanţi, instalaţii frigorifice, producători agricoli, utilaje forestiere, maşini, utilaje şi unelte agricole, anvelope şi piese de schimb pentru tractoare şi utilaje agricole, seminţe şi material săditor, îngrăşăminte şi pesticide, tehnologii şi echipamente pentru irigaţii, animale de rasă, păsări, ovine, caprine, bovine, cabaline, tehnologii de creşterea animalelor, tehnologii şi metode de îmbunătăţire a raselor, incubatoare, maşini şi echipamente pentru abatorizare, furaje, nutreţuri, concentrate, aditivi, premixuri, metode de hrănire, sisteme de distribuţie a hranei.

Pe lângă acestea vor fi expuse instrumente, tratamente şi medicamente de uz veterinar, dezinfectanţi, echipamente de încălzire şi aer condiţionat, silozuri, uscătoare şi mijloace de transport a cerealelor, tehnologii de reproducere şi creştere artificială a peştelui, tehnologii de pescuit, flori şi plante de apartament, pentru grădini, parcuri şi sere, mobilier şi accesorii pentru grădini şi terase, echipamente şi unelte pentru grădinărit.

De asemenea, pe parcursul celor trei zile vor fi organizate şi expoziţii de păsări şi animale de rasă.

În cadrul târgului, pe data de 18 martie 2011, începând cu ora 10:00, în City Gallery din cadrul Shopping City Suceava va avea loc a patra ediţie a “Forumului Economic Agricultura Incotro?“, manifestare organizată în parteneriat cu Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste o sută de firme participă la târgul „Agro Expo Bucovina” 2011.
 Vizualizări articol: 749 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Peste o sută de firme participă la târgul „Agro Expo Bucovina” 20115.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Agricultura incotro?????????? trimis de
(13 mar 2011, 14:44:20
in buzunarele hotilor de la conducere ce si-au insusit banii mereu in ultimii 20ani.care agriculturaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa scrisa pe hartie?unde e agricultorul ,cu ce "masinarii"din articolul de mai sus a fost "ajutat"?de ce nu scrieti despre adevarata agricultura a judetului,despre cum traiesc agricultorii in acest judet,ce nevoi au...cu ce se confrunta si cine si cum ii poate ajuta?voi ziaristii ati putea ajuta indrumandu-i unde si cui sa se adreseze,ce cai au de urmat....etc.dar in tara hotilor si pupincuristilor,nu e posibil.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei