Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 mar 2011 - Anul XVI, nr. 53 (4651)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Săltat de acasă

Proprietarul microbuzului incendiat de autorii jafului de la Gura Humorului a fost arestat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Proprietarul microbuzului incendiat zilele trecute de autorii jafului de la Gura Humorului, cel care reclamase că maşina i-a fost furată cu câteva ore înaintea faptei, a fost săltat de acasă, ieri dimineaţă, de poliţişti, fiind acuzat că ar fi unul dintre tâlhari.

Ioan Răileanu (42 de ani), din municipiul Fălticeni, a reclamat miercuri dimineaţă că persoane necunoscute i-ar fi furat un microbuz Mercedes Vito, cu numere de Italia, pe care îl lăsase parcat în apropierea locuinţei sale.

Fălticeneanul le-a spus poliţiştilor că avea în autoturism inclusiv telefonul mobil, precum şi alte bunuri.

Oamenilor legii nu le-a fost greu să afle unde se află maşina reclamată ca fiind furată, după ce, cu câteva ore înainte, pe raza comunei Mănăstirea Humorului a fost găsit arzând un Mercedes Vito, cu numere de Italia, ulterior stabilindu-se că e vorba de una şi aceeaşi maşină.

Microbuzul fusese folosit în noaptea de marţi spre miercuri (1/2 martie a.c.) de către patru indivizi care veniseră la furat, din depozitul unui magazin situat chiar în apropierea sediului Poliţiei oraşului Gura Humorului.

Pentru că magazinul respectiv era asigurat cu sistem antiefracţie, patronul, Teodor Spânu, a primit alarma pe telefonul mobil şi, însoţit de soţia sa, s-a dus la faţa locului să vadă ce se întâmplă.

Era în jurul orei 3.30, iar când a dat nas în nas cu hoţii, care, povesteşte el, au smuls uşa din perete, aveau cagule pe faţă şi încărcau nestingheriţi bunuri din depozit în microbuz, spărgătorii au început să-l lovească în zona capului şi a picioarelor, după care s-au urcat în maşină şi au demarat în trombă.

Păgubitul a alertat imediat poliţia, iar alarma s-a dat în Gura Humorului, oraşul şi împrejurimile lui fiind pline de filtre şi echipaje de poliţie plecate în căutarea tâlharilor şi a microbuzului cu care se deplasau aceştia.

Spre dimineaţă, prin 112, s-a anunţat un incendiu la o maşină, pe raza comunei Mănăstirea Humorului.

Era chiar microbuzul tâlharilor, pe care l-au incendiat cu tot cu bunurile pe care reuşiseră să le încarce până au fost prinşi în flagrant, respectiv detergenţi şi scutece, în valoare de 6.000 de lei.

„Au fost încolţiţi şi şi-au dat foc la maşină”, susţinea Teodor Spânu.

 

Percheziţii la Fălticeni

Ieri dimineaţă, la Fălticeni, s-au făcut două percheziţii domiciliare, ambele la locuinţe aparţinând lui Ioan Răileanu.

Aseară, fălticeneanul a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, iar magistraţii Judecătoriei Gura Humorului au admis propunerea, Răileanu fiind încarcerat pentru 29 de zile, sub acuzaţia de tâlhărie.

Din informaţiile pe care le deţinem, suspectul nu a recunoscut acuzaţiile anchetatorilor, susţinând că nu are nici o legătură cu jaful de la Gura Humorului, maşina fiindu-i într-adevăr furată.

De cealaltă parte, ofiţerii bănuiesc şi cine ar fi fost ceilalţi suspecţi ai fălticeneanului, pregătindu-le şi acestora celule în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Proprietarul microbuzului incendiat de autorii jafului de la Gura Humorului a fost arestat.
 Vizualizări articol: 841 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 4 voturi
Proprietarul microbuzului incendiat de autorii jafului de la Gura Humorului a fost arestat4.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ziaristi prosti trimis de
( 5 mar 2011, 11:11:51
ARHIVA:
Din informaţiile pe care le deţinem, oamenii legii au reuşit să dea de proprietarul microbuzului, un individ din municipiul Fălticeni, care a declarat că nu ştie nimic de jaf, Mercedes-ul Sprinter fiindu-i furat chiar în acea noapte.
UPDATE:
Mercedes Vito, cu numere de Italia.
Domnule Ziarist ori esti prost, ori esti prost.... din doua una, desi din pozle ziarului din data de 3/3/2011 reiesea ca nu`i Mercedes Sprinter ci ca este Mercedes Vito.
Hotaraste-te ca daca proprietaul a spus ca i s`a furat un Mercedes Vito, cum dracu spui ca`i aceeasi masina cu ce`a incendiata, ori nu cunosti la masini ori esti prea prost sa iti dai seama care este diferenta intre VITO si SPRINTER.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei