Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 mar 2011 - Anul XVI, nr. 53 (4651)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Promovare

Produsele bio din Bucovina vor fi prezentate la Târgul Internaţional de Turism din Berlin

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Oferta turistică din judeţul Suceava va fi promovată în perioada 9 – 13 martie 2011 la Târgul Internaţional de Turism din Berlin, Germania. În cadrul standului judeţului Suceava, vizitatorii târgului vor avea posibilitatea să cunoască obiceiurile tradiţionale din Bucovina, dar şi să deguste din produsele bio şi tradiţionale din această zonă. Astfel, în standul Bucovinei va fi amplasat un cuptor tradiţional dintr-o casă ţărănească, în care se vor prepara sarmale şi pâine de casă, iar în acelaşi timp va fi amenajată o zonă în care meşteri populari din judeţul Suceava vor prezenta meşteşugurile tradiţionale.

Consilierul preşedintelui Consiliului Judeţean, Niculai Barbă, a precizat că în cadrul standului vor fi amenajate ateliere de olărit, de pictură de icoane, precum şi un atelier unde vor fi încondeiate ouă. În acelaşi timp, pe tot parcursul târgului, asociaţiile de turism din Suceava îşi vor prezenta oferta de cazare în unităţile turistice din judeţ.

Printre expozanţii de la Târgul de Turism din Berlin vor fi prezenţi şi membrii Asociaţiei „Produs În Bucovina”, care vor oferi spre degustare produse tradiţionale din lapte şi carne. Niculai Barbă a spus că un accent deosebit se va pune pe prezentarea produselor bio certificate conform normelor europene.

 

Seară bucovineană cu peste 200 de invitaţi

În prima zi a târgului de la Berlin, Consiliul Judeţean Suceava va organiza o seară bucovineană la care sunt invitaţi peste 200 de reprezentanţi ai tur-operatorilor din Germania, oameni de afaceri, precum şi oficiali ai celorlalte ţări care îşi expun oferta turistică la Berlin. Niculai Barbă a spus că invitaţii vor asista la un spectacol susţinut de Ansamblul „Ciprian Porumbescu”, în care vor fi prezentate dansuri şi cântece populare, precum şi obiceiurile şi tradiţiile din Bucovina. De precizat că atât în cadrul serii bucovinene, la care va participa şi şeful administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, cât şi pe tot parcursul târgului, în cadrul standului Bucovinei va fi prezentată întreaga ofertă turistică a judeţului, obiective şi atracţii turistice, turismul rural, de agrement, cultural şi balnear. La seara bucovineană de la Berlin este aşteptat să participe şi ministrul Dezvoltării regionale şi turismului, Elena Udrea. Niculai Barbă a mai spus că la Târgul Internaţional de Turism de la Berlin vor fi prezentate şi proiectele Consiliului Judeţean, Crăciun în Bucovina, Horă în Bucovina, Paştele în Bucovina şi Pelerin în Bucovina. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Produsele bio din Bucovina vor fi prezentate la Târgul Internaţional de Turism din Berlin.
 Vizualizări articol: 1674 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Produsele bio din Bucovina vor fi prezentate la Târgul Internaţional de Turism din Berlin1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ? trimis de
( 5 mar 2011, 12:19:12
produse "bio" de la killer pline de coloranti ?laughing Ne facem dracului de ras a 1000-a ora. Eu ca si multi dintre cititori au fost pe la tarabele alea si stiu ff bine cine vinde si cin nu produse bio. In fotografii sunt aratate doar produsekle cu adevarat bio. Faceti niste fotografii si la cele de la Killer. Sa vedeti cum arata identic cu alea de la Facos de exempluwinking
2.   Waw trimis de
( 6 mar 2011, 18:59:47
kaka-maka..voi sunteti nebuni? fratilor nu aveti drumuri...nu aveti aeroporturi si va laudati cu ce??? cine va vine voua din EUROPA SA MAORA PE DRUMURILE DIN RO lui basescu si a moliei de Suceava....halal conducatori...de chiolhan le arde...cu cine cu ELENA din TROIA!!! no cai buna io pune GHEO lui ILEANA de-o paranghelie la BERLIN si o face un berlinez sa ne conduca ghine!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei