Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 mar 2011 - Anul XVI, nr. 53 (4651)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Până pe 31 martie

Liceenii pot să se înscrie la Festivalul Naţional „LicArt”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Până la sfârşitul acestei luni, liceenii suceveni pasionaţi de poezie, fotografie sau teatru mai au timp să se înscrie la Festivalului Naţional de Arte pentru Liceeni „LicArt”, ediţia a X-a.

Concursul are trei secţiuni, fotografie (alb-negru, portret, diversă, verde), teatru şi poezie. Înscrierile se pot face până pe 31 martie, pe baza unor formulare de înscriere, la adresa www.licart.ro. Tot pe acest site, liceenii suceveni pot afla mai multe date despre regulamentul de participare pentru fiecare secţiune de concurs. La concurs pot participa doar liceeni care sunt înscrişi într-o instituţie de învăţământ preuniversitar acreditată, în clasele IX-XII.

 

Fără taxă de înscriere

Cu ocazia aniversării a zece ani de „LicArt”, organizatorii au anunţat că în acest an nu se mai percep taxe de înscriere pentru nici o trupă, la secţiunea teatru. În concurs pot participa doar trupe formate exclusiv din liceeni. Un liceu poate înscrie mai multe trupe, dar nici un actor

nu are voie să facă parte din mai mult de o trupă. O trupă se poate înscrie cu cel mult două spectacole. Sunt acceptate în

concurs şi trupe independente, care nu reprezintă un liceu, singura condiţie fiind ca toţi membrii ei să fie liceeni. Durata unei piese trebuie să fie între 30 şi 45 de minute. Reprezentaţiile sunt numai în limba română şi vor fi înregistrate de trupa respectivă pe DVD sau CD-ROM, doar în format AVI, la o calitate care să permită vizionarea spectacolului în condiţii optime de către juriu.

 

Nu se acceptă fotografii cu ramă, semnătură sau alte înscrisuri

La secţiunea fotografie a concursului „LicArt”, liceenii se pot înscrie la oricare din categorii (la una, două, trei sau la toate patru) cu minim trei fotografii pentru fiecare categorie. Fotografiile se pot înscrie în concurs doar pe situl www.licart.ro. Pentru înscrierea pe site, fotografiile digitale (numai în format JPG) trebuie să aibă dimensiunile următoare: una dintre laturi trebuie să aibă 700 de pixeli (nici mai mult, nici mai puţin). Cealaltă latură poate avea orice dimensiune mai mică sau egală cu 700 de pixeli. Nici o fotografie nu trebuie să depăşească 200 kb. În caz contrar, nu va putea fi înscrisă. Fotografiile nu trebuie să aibă ramă, semnătură sau alte înscrisuri. Cele care nu respectă regulamentul vor fi descalificate din oficiu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liceenii pot să se înscrie la Festivalul Naţional „LicArt”.
 Vizualizări articol: 1123 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Liceenii pot să se înscrie la Festivalul Naţional „LicArt”5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei