Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 feb 2011 - Anul XVI, nr. 48 (4646)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Inedit

Prezentare deschisă pentru cursuri de scafandri, la universitate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Instructorul de scufundări NAUI Andrei Babiaş, tânărul sucevean care a demarat la Suceava o „şcoală” de scafandri de agrement - North Wave Dive Club, va ţine o prezentare miercuri, 2 matie, la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava, prezentare la care intrarea este liberă şi care are ca scop iniţierea doritorilor în lumea scufundărilor – scuba diving.

„Vreau să prezint cursul de scafandri, felul în care ne poate ajuta un asemenea curs şi posibilităţile de înscriere”, a transmis Andrei, precizând că seminarul va avea loc la  Facultatea de Geografie, sala E 219, începând cu ora 12:00.

Andrei Babiaş (30 de ani) a obţinut la sfârşitul anului trecut atestatul de instructor de scufundări din partea National Association of Underwater Instructors (NAUI - una dintre cele mai importante asociaţii din lume de brevetare a scafandrilor şi instructorilor de scufundare).

Dornic să împărtăşească pasiunea sa pentru adâncurile apelor, tânărul instructor, care are peste 500 de scufundări la activ, s-a gândit la o şcoală de scafandri ale căror cursuri vor începe chiar în bazinul de înot al universităţii sucevene.

Vor fi în total 14 ore de teorie, 17 ore de practică, din care zece în apă, şi cinci scufundări în ape deschide, durata unui curs fiind de aproximativ o lună de zile.

Cursul costă 599 de lei, iar în preţ este inclus şi brevetul de scafandru, cu care cursanţii vor putea să se scufunde peste tot în lume, până la 18 metri adâncime. De asemenea, instructorul asigură cursanţilor şi echipamentul, accesul la bazin, dar şi materialele de curs, traduse în română.

Cât despre condiţii, ne explică Andrei Babiaș, cursanții trebuie să aibă cel puțin 15 ani și să fie apți medical.

“La sfârşitul cursului, participantul are cunoştinţele teoretice şi practice pentru a face scufundări fără supraveghetor”, subliniază instructorul de scafandri, precizând că, la ora actuală, scufundările sunt considerate o activitate recreaţională, fiind mult mai sigure, din punct de vedere al statisticilor, decât alpinismul şi parapanta.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prezentare deschisă pentru cursuri de scafandri, la universitate.
 Vizualizări articol: 1364 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Prezentare deschisă pentru cursuri de scafandri, la universitate5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Www.gowild.ro trimis de
(28 feb 2011, 13:04:30
Salut,
Info si contact putei sa gasiti la adresa:
www.gowild.ro

Cu stima,
Andrei B
2.   Edit post anterior trimis de
(28 feb 2011, 15:53:31
Salut,
Info si contact puteti sa gasiti la adresa:
www.gowild.ro

Cu stima,
Andrei B.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei