Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 feb 2011 - Anul XVI, nr. 44 (4642)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

ISPA

Ritm bun de lucru la staţia de tratare-epurare, în ciuda piedicilor vremii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Când vrei, se poate. Au demonstrat-o şi spaniolii de la Dytras, care atunci când vremea e mai potrivnică, au înregistrat cele mai bune rezultate la execuţia lucrărilor de modernizare a staţiei de tratare-epurare din lunca Sucevei.

După întârzierile şi amânările repetate de anul trecut, care au impus prelungirea contractului ISPA cu încă şase luni, acum, în plină iarnă, rapoartele de activitate ale firmei indică rezultate tot mai bune de la o săptămână la alta.

Astfel, la comandamentul ISPA de ieri dimineaţă, cele mai bune rezultate la rapoartele de lucrări executate le-au avut spaniolii de la Dytras, care de obicei erau “codaşi”, fiindu-le adresate numeroase critici.

“Am informaţii că se lucrează destul de bine la staţia de tratare-epurare, mai ales că şi cei de la firma de consultanţă s-au <mutat> acolo, pentru clarificarea problemelor de natură tehnică.

În raportările pe care le-am primit astăzi se văd progrese în toate domeniile, de la partea electrică, hidraulică, mecanică şi reţele, mai puţin acolo unde trebuie să se lucreze în aer liber”, a declarat primarul Sucevei, Ion Lungu.

El a precizat că, din cauza vremii potrivnice, cu ninsori şi temperaturi scăzute, nu a avut pretenţii de la firmele Pfeiffer şi TMUCB, pentru că lucrările exterioare nu aveau cum fi executate decât cu mare dificultate, dar că a fost surprins de modul în care au avansat lucrările la staţia de tratare-epurare din lunca Sucevei.

“Se pare că apelul făcut către conducerea firmei Dytras, al cărei director general a venit la Suceava săptămâna trecută, a avut efect. Aşteptăm să se încălzească afară ca să poată fi abordate cum trebuie şi lucrările în aer liber, iar noi ne vom ţine de constructori să respecte termenele stabilite la început de an”, a adăugat Lungu.

Pentru ca modernizările la staţia de tratare epurare să poată fi testate anul acesta, este necesar ca lucrările fizice să fie finalizate până la 1 iulie, după care va urma o perioadă de autorizare şi pregătiri de punere în funcţiune.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ritm bun de lucru la staţia de tratare-epurare, în ciuda piedicilor vremii.
 Vizualizări articol: 637 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Ritm bun de lucru la staţia de tratare-epurare, în ciuda piedicilor vremii5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei