Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 feb 2011 - Anul XVI, nr. 36 (4634)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

CAS

Au venit banii pentru subprogramele de sănătate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bugetul pentru derularea, în acest an, a unor subprograme din cadrul Programului Naţional a fost aprobat de instituţia centrală, a informat ieri conducerea Casei de Asigurări de Sănătate Suceava, cu precizarea că bugetul pentru 2011 este comparabil cu cel alocat în anul precedent.

Potrivit preşedintelui director general al instituţiei, Victor Cristi Bleorţu, cei mai mulţi bani, respectiv 9.221.000 de lei, au fost alocaţi pentru oncologie.

De o finanţare de 6.765.000 de lei beneficiază subprogramul de diabet zaharat, iar de 3.123.000 de lei subprogramul HIV/SIDA. Pentru TBC s-a primit suma de 241.000 de lei, în timp ce pentru bolile rare s-au alocat 1.194.000 de lei.

La bolile endocrine, bugetul repartizat este de 6.000 de lei, iar la post-transplant de 1.043.000 lei. Ortopedia beneficiază de o finanţare de 48.000 lei.

 

CAS va încheia contracte cu furnizorii de servicii medicale

Bleorţu a menţionat că, pentru a putea fi încheiate contractele pentru acest an privind derularea programelor naţionale de sănătate, furnizorii, respectiv unităţile spitaliceşti, farmaciile şi furnizorii de servicii medicale paraclinice pentru dozarea hemoglobinei glicozilate trebuie să depună la sediul CAS Suceava, până la data de 11.02.2011, cererile însoţite de documentele necesare. El a subliniat că listele cu aceste documente, pentru fiecare tip de asistenţă medico-farmaceutică, sunt afişate la sediul instituţiei şi pot fi găsite pe pagina de web a CAS Suceava: www.cassv.ro.

„Abia după depunerea documentelor necesare vor fi încheiate contracte cu furnizorii de servicii medicale care derulează aceste subprograme naţionale respectiv cu farmaciile, pentru eliberarea medicamentelor prescrise în tratamentul ambulatoriu, cu unităţile spitaliceşti şi cu furnizorii de servicii medicale paraclinice pentru dozarea hemoglobinei glicozilate”, a adăugat Bleorţu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au venit banii pentru subprogramele de sănătate.
 Vizualizări articol: 1095 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Au venit banii pentru subprogramele de sănătate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei