Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 feb 2011 - Anul XVI, nr. 34 (4632)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Răfuieli în stradă

Cu ochiul strivit, după o bătaie în staţia de autobuz

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 30 de ani, din comuna Preuteşti, şi-a pierdut ochiul stâng, care i-a fost zdrobit pur şi simplu în urma unei agresiuni petrecute în staţia de autobuz din localitate.

Incidentul a avut loc în seara de 7 februarie a.c., iar victima a fost transferată de la spitalul din Fălticeni la cel din Suceava, şi mai apoi la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iaşi.

Potrivit informaţiilor furnizate de poliţie, Ioan Cezar Turcu îşi aştepta sora în staţia de autobuz, în momentul în care a fost acostat de un tânăr din localitate, Mihai Moşneagu (19 ani).

Atât victima, cât şi agresorul erau însoţiţi de câte alte două persoane.

Mihai Moşneagu s-a luat la ceartă cu Ioan Cezar Turcu pe motiv că sora acestuia din urmă i-a făcut mai demult o plângere la poliţie, pentru că ar fi lovit-o.

Cearta celor doi a degenerat şi Mihai Moşneagu l-ar fi lovit pe Ioan Cezar Turcu de mai multe ori cu un par în zona feţei, provocându-i o gravă leziune oculară.

Ajuns la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iaşi, tânărului i s-au acordat îngrijiri medicale, însă medicii nu i-au mai putut salva ochiul stâng. 

„Mi-au spus ca nu voi mai vedea cu ochiul stâng deoarece este efectiv sfărâmat”, le-a declarat suceveanul ziariştilor din Iaşi.

El a povestit că în momentul agresiunii îşi aştepta sora la rugăminţile acesteia, care se temea să meargă singură, întrucât era ameninţată de mai mulţi indivizi, printre care şi agresorul.

Deşi poliţia susţine că a fost un singur agresor, victima povesteşte că a fost bătută de mai multe persoane: „indivizii erau şi ei în autobuz şi, când m-au văzut, m-au luat la bătaie. Ştiau că voi fi acolo şi erau pregătiţi cu bâte şi ciomege. Au sărit pe mine şi mi-au dat fără milă. M-au lovit până mi-au sfărâmat ochiul. Sora mea a apucat să fugă şi a sunat la poliţie. Bătăuşii s-au oprit doar atunci când au auzit că vin poliţiştii”.

Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, cercetările au fost preluate de ofiţeri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Mihai Moşneagu fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală gravă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cu ochiul strivit, după o bătaie în staţia de autobuz.
 Vizualizări articol: 835 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cu ochiul strivit, după o bătaie în staţia de autobuz5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bataie trimis de
(11 feb 2011, 14:40:57
nu stiu, ceva de neinchipuit, in secolul XXI. sa te bati cu parul ca in evul mediu.....oare ce natie suntem? suntem un popor salbatic? suntem irecuperabili?
vorba consilierei din Italia caci si un animal se poate educa iar un romm(an) nu....cred ca a avut perfecta dreptate. Suntem brutali, salbatici, needucati......cum sa ne primeasca Europa? stam asa in noroi pina la git ca animalele...........offf. daca as avea macar 50 ani, as pleca in lumea larga si mi-as lua orice alta cetatenie numai romana nu, sa fac parte din alta breasla........imi pare nespus de rau sa zic asa ceva........
2.   .. trimis de
(11 feb 2011, 17:14:10
Vatamare corporala grava
3.   Ochi pentru ochi trimis de
(11 feb 2011, 17:55:40
pedeapsa pe care as aplicao eu pentru cei care au lovit,este scoaterea ochilor si lasati in libertate.
3.1  RE: Ochi pentru ochi trimis de
(11 feb 2011, 20:23:23
De acord cu tine.
3.2  RE: Ochi pentru ochi trimis de
(12 feb 2011, 02:14:58
In libertate sigur e problema e ca nu ii scoate justitia noastra nici un cos de pe fata!!!
4.   Ochi pt ochi trimis de
(11 feb 2011, 22:24:00
idem
5.   Mda trimis de
(12 feb 2011, 02:57:47
acesti agresori sunt gunoaie sociale!!!
6.   Cercetati in libertate trimis de
(12 feb 2011, 09:02:30
Acesta este realitatea , este scursuri o sa fie libere si o sa se plimbe pe strazi printre noi razand de sistemul de judecata CORUPT, dupa capul meu as dorii sa stea dupa gratii 20 ani si sa planteasca daune acelui om care a sarit in ajutorul surorii
Daca fata mergea la politie sa puna plangere pentru ca era amenintata credeti ca organul o baga in seama? credeti ca luau masuri sa preintampine asfel de mutilari?
Nu prezinta pericol public pt a fii cercetari in arest asta prevad eu

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei