Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 feb 2011 - Anul XVI, nr. 29 (4627)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Plăteşte la bătrâneţe

Condamnat pentru contrabanda comisă la mijlocul anilor ‘90, a ajuns acum două zile în arest

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Un bărbat în vârstă de 63 de ani din comuna Mălini a ajuns, acum două zile, în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, fapta pentru care a fost condamnat acesta datând de la mijlocul anilor ‘90.

Gheorghe Lupuleasa Sumanariu era urmărit la nivel naţional din 6 martie 2009, atunci când condamnarea împotriva sa, pentru infracţiunea de contrabandă, a rămas definitivă şi irevocabilă.

Fapta pentru care este cercetat acesta se pierde prin dosare cu mai mult de 15 ani în urmă. Numele lui Sumanariu s-a aflat pe lista uneia dintre primele reţele de contrabandă cu ţigări instrumentată în judeţul Suceava, dosar în care au fost implicaţi inclusiv oameni ai legii, dar şi o serie de indivizi care au avut şi ulterior numeroase alte probleme cu legea. A urmat un dosar instrumentat de Tribunalul Militar Teritorial Bucureşti, care a vizat un număr de aproape 20 de inculpaţi, recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru ca, în cele din urmă, în 2009, pedeapsa împotriva bărbatului din Mălini să rămână definitivă: patru ani de închisoare cu executare.  

Gheorghe Lupuleasa Sumanariuc, care a fost judecat şi pentru evaziune fiscală, era însă deja plecat în străinătate când a fost condamnat, astfel că din 6 martie 2009 a devenit urmărit naţional. Bărbatul de 63 de ani s-a reîntors de bunăvoie în ţară acum două zile şi a anunţat poliţia că vrea să se predea, aşteptându-i pe ofiţerii de la Serviciul de Investigaţii Criminale al Poliţiei cu bagajele făcute.

Din arestul Poliţiei, în care a fost introdus imediat ce a fost ridicat de acasă, condamnatul va fi transferat în penitenciarul în care îşi va ispăşi pedeapsa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Condamnat pentru contrabanda comisă la mijlocul anilor ‘90, a ajuns acum două zile în arest.
 Vizualizări articol: 3261 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 5 voturi
Condamnat pentru contrabanda comisă la mijlocul anilor ‘90, a ajuns acum două zile în arest3.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei