Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 feb 2011 - Anul XVI, nr. 25 (4623)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mesaj

Conducerea IPJ sprijină ofiţerii care îşi doresc misiuni internaţionale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava îşi exprimă public sprijinul şi susţinerea pentru tinerii ofiţeri care îşi doresc să participe la misiuni internaţionale de menţinere a păcii, mesajul venind în momentul în care opt oameni ai legii din judeţ sunt angrenaţi în acestea. Aceştia, la fel ca şi alţi colegii care au participat în ultimii cinci ani la astfel de misiuni, au parcurs stagiile de pregătire organizate la nivelul structurilor centrale specifice participării în cadrul misiunilor internaţionale, ulterior promovând probele de selecţie ale unor structuri de securitate şi siguranţă internaţionale precum UNSAT al ONU sau EUROPOL.

Comisarul-şef Ioan Nicuşor Todiruţ, inspectorul şef al IPJ Suceava, a arătat că toţi cei plecaţi în misiune sunt ofiţeri tineri, bine pregătiţi profesional şi care se pot adapta şi lucra fără probleme în echipe internaţionale de menţinere a păcii.

 

„Trebuie să renunţăm la tendinţele egoiste de a stopa oamenii valoroşi din ascensiunea normală”

 „Personal încurajez tot ceea ce înseamnă performanţă. O poliţie puternică este o poliţie respectată, iar respectul se câştigă în timp. Se câştigă prin fermitate faţă de infractori şi devotament faţă de comunitate. Pentru a realiza aceste lucruri avem nevoie de oameni valoroşi. Cei care reprezintă Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava în misiunile internaţionale sunt printre cei mai buni. Trebuie să renunţăm la tendinţele egoiste de a stopa oamenii valoroşi din ascensiunea normală datorată calităţilor lor şi, de ce nu, posibilităţilor oferite de mediul de lucru. Trebuie să gândim în perspectivă. Toţi aceşti tineri vor aduce cu ei experienţa unui mod de viaţă, vor aduce concepţii, strategii, vor implementa modele teoretice şi practice de nivel internaţional”, a declarat comisarul-şef Todiruţ.

El a arătat că, pe parcursul anului 2010, ofiţeri de prevenire ai IPJ Suceava au participat la patru misiuni internaţionale, misiuni venite ca urmare a solicitărilor partenerilor externi, în acest fel dezvoltându-se contacte cu colegi din SUA, Marea Britanie, Italia, Grecia, Danemarca ori Suedia.

„Acesta este câştigul pe termen lung – resursa umană şi o resursă umană de calitate este atuul cel mai puternic al unei instituţii puse în slujba comunităţii. De aceea sprijin şi voi sprijini iniţiativele îndrăzneţe legate de participarea la astfel de misiuni”, a fost mesajul inspectorului-şef al IPJ Suceava.

Poliţiştii suceveni angrenaţi în ultimii cinci ani în misiuni internaţionale au activat în teatre de pe întreg mapamondul, atât sub egida ONU, cât şi UE.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Conducerea IPJ sprijină ofiţerii care îşi doresc misiuni internaţionale.
 Vizualizări articol: 1433 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Conducerea IPJ sprijină ofiţerii care îşi doresc misiuni internaţionale5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Yeah! trimis de
( 1 feb 2011, 15:59:31
Trimiteti-l pe taica ViO in misiune internationala vreo 28 de ani si in lipsa lui faceti curatenie in IJP. Altminteri o sa ajungeti sa nu va mai bage in seama nici curcile sau gastele de pe marginea drumului.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei