Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 ian 2011 - Anul XVI, nr. 17 (4615)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Spitalul Suceava

A murit subit, sub ochii medicilor, după o fractură de gambă suferită într-un accident uşor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat de 60 ani, rănit uşor la picior într-un accident rutier, a murit vineri subit, chiar sub ochii medicilor care-l investigau în spital. Cazul i-a frapat pe doctorii unităţii sanitare prin evoluţia surprinzătoare şi rapidă spre deces, aceştia declarând că nu întâlnesc asemenea situaţii decât extrem de rar.

Victima, Stelian S., a fost accidentată vineri, în jurul orei 09.35, pe bulevardul George Enescu din municipiul Suceava. Bărbatul a fost lovit de un autoturism  condus de Aurelian S., de 27 ani, din localitate, în timp ce s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, suferind o fractură de gambă. În jurul orei 12.40, Stelian S. a murit la Spitalul Judeţean de Urgenţă, unde fusese adus pentru investigaţii şi tratament, iar medicii au trei variante cu privire la motivele decesului.

 

Au încercat 45 de minute să-l readucă la viaţă

Potrivit purtătorului de cuvânt al unităţii sanitare, dr. Tiberius Brădăţan, cauza morţii ar putea fi un infarct, un accident vascular cerebral sau o embolie. Medicul a explicat că bărbatului i s-a făcut o ecografie, investigaţie care a arătat că nu are leziuni ale organelor interne, dar şi radiografii care au depistat o simplă fractură de gambă.

Pacientul a fost văzut de un ortoped, însă a murit chiar când era dus în cabinetul chirurgului, pentru a fi examinat şi de acesta. Deşi starea sa de sănătate era aparent bună, Stelian S. a făcut un stop cardio-respirator şi nu a mai putut fi salvat, în ciuda celor 45 de minute de resuscitare, în care medicii au încercat să-l readucă la viaţă.

 

Trei posibile cauze ale decesului

“Pacientul era epileptic şi consumator de alcool. Pe fondul problemelor neurologice existente şi al stresului post traumatic el ar fi putut suferi un accident vascular cerebral. De asemenea, el ar fi putut suferi un infarct, tot din cauza stresului post traumatic, însă nu a acuzat dureri din cauză că pragul de durere a fost scăzut, dată fiind condiţia sa de consumator de alcool. Nu este exclusă nici o embolie, un cheag din măduva osoasă care să fi plecat din osul rupt de la picior şi care să fi blocat arterele”, a spus medicul.

De menţionat că şoferul implicat în accidental de vineri a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cauza exactă a morţii lui Stelian S. va fi stabilită în urma necropsiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A murit subit, sub ochii medicilor, după o fractură de gambă suferită într-un accident uşor.
 Vizualizări articol: 755 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 6 voturi
A murit subit, sub ochii medicilor, după o fractură de gambă suferită într-un accident uşor4.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cauza mortii trimis de
(22 ian 2011, 18:37:43
Cauza  ☭  poate fi si faptul ca nu a dat spaga la medici ????
1.1  RE: Cauza mortii trimis de
(23 ian 2011, 00:16:06
da poate...daca tu erai unul din medicii aia.....din cauza unora ca tine a ajuns tara asta de  ☭ . numa spaga vedeti peste tot. in curand nu o sa mai fie spaga o sa fie taxa legala ca si in strainatate unde nu vedeti si nu auziti nimic din ce este ci numai ce vreti voi.
2.   ... trimis de
(23 ian 2011, 00:19:55
asa edili... asa spital
3.   Purtator de cuvant trimis de
(23 ian 2011, 02:42:04
Dl. doctor - purtator de cuvant, putea sa se abtina pana la finalizarea autopsiei... apoi sa dea declaratii presei cu privire al acest trist caz...
4.   "Doftorul misterios si asistenta marchizului" trimis de
(23 ian 2011, 19:05:00
Auziti posibile cauzetongueacientul era epileptic şi consumator de alcool,embolie sau infarct.Apoi,dupa ce isi da cu parerea cel de la urgente,se spune ca "solutia exacta va fi stabilita in urma necropsiei"."Bravo" "d-le doctor",intai "balariile" ptr a scoate din culpa breasla,apoi verdictul,identic cu "balariile" rostite.Auzi,l-au resuscitat cca 45 min.Pai,daca au lasat victima o ora sa se "reculeaga" iar medicii sa-si traga si ei sufletul,in zadar au inceput resuscitarea.In fapt,cam asa se intampla in Romanica lehamitea,neglijenta,nepasarea mereu la astfel de decese.Intodeauna doftorul se aliaza cu felcerul si se scot din rahat unul pe celalalt.Cat despre victima,DUMNEZEU cu mila.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei