Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 dec 2010 - Anul XV, nr. 299 (4590)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Obiceiuri

Ion Lungu i-a colindat pe sucevenii veniţi la inaugurarea Orăşelului Copiilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Peste 1.000 de suceveni au venit împreună cu copiii lor sâmbătă seara la deschiderea Orăşelului Copiilor din centrul Sucevei, acolo unde era aşteptată sania lui Moş Crăciun, care urma să împartă cadouri celor mici. La eveniment a fost prezent şi primarul Sucevei, Ion Lungu, care înainte de împărţirea darurilor pentru copii i-a colindat împreună cu fanfara primăriei pe sucevenii veniţi în centrul Sucevei.

Imediat după colindă, în mijlocul micuţilor a venit Moş Crăciun, care de pe scena din centrul Sucevei a început să împartă daruri copiilor. În total, Moşul a împărţit peste 1.800 de cadouri, dulciuri, jucării şi reviste pentru copii. De precizat că toate cadourile au fost oferite cu sprijinul Primăriei Suceava, al Fundaţiei Ana, împreună cu Asociaţia Juventus. „Am vrut să marcăm şi anul acesta deschiderea Orăşelului Copiilor. Chiar dacă vremurile sunt aşa cum sunt, am vrut să oferim şi anul acesta cadouri copiilor şi consider că gestul şi intenţia sunt de apreciat”, a spus Ion Lungu. El a subliniat că până la sfârşitul anului primăria va organiza şi alte evenimente pentru suceveni.

Astfel, Ion Lungu a amintit că luni, 27 decembrie a.c., va avea loc parada de datini şi obiceiuri, care va porni din faţa Primăriei şi se va opri în centrul municipiului, unde va avea loc un spectacol de colinde şi urături. Nu în ultimul rând, Ion Lungu i-a invitat pe suceveni să participe în număr cât mai mare la spectacolul de Revelion, care va fi organizat în centrul Sucevei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ion Lungu i-a colindat pe sucevenii veniţi la inaugurarea Orăşelului Copiilor.
 Vizualizări articol: 1226 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
Ion Lungu i-a colindat pe sucevenii veniţi la inaugurarea Orăşelului Copiilor2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Good man!! trimis de
(20 dec 2010, 15:32:30
heloo..vremurile sunt asa cum sunt...datorita cui domnule LUNGU?
2.   Popescu adrian trimis de
(20 dec 2010, 20:49:53
cred ca ar fi bine sa te ocupi de alte probleme mai necesare in judetul asta nu cu colinde,.,.,in orasul asta poti sa ne spui care strada este in conditii normale de circulat ,.,.,.sau se pun in orce gaura 3-4 caramizi si incasezi babii in buzunar la preturi exorbitante .,,.,.si in rest nimic .,,,.ocupate de colinde si noi ne vom ocupa de campania ta electorala in 2012,..,.,nimic nu ai facut pentru noio ,.,.doar pentru clientela ta.,,.
3.   Umila parere trimis de
(20 dec 2010, 22:44:15
Eu stiam ca primarul ar trebui sa "primareasca", nu sa faca show. Asta e "sindromul Udrea". Sa se infatiseze la orice eveniment ca "sa dea bine".
4.   Bravo trimis de
(22 dec 2010, 11:23:07
SPUNETI CE AU FACUT BUN IN JUDET lungu,flutur,bilbiitul de onofrei,s.a asemeni lor??
EXACT CE FAC BOCII DE LA CENTRU FAC SI EI...................

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei