Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 dec 2010 - Anul XV, nr. 299 (4590)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Lacrimi şi durere

„Ciompi” a fost condus ieri pe ultimul drum

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tânărul Gabriel Bogdan Pădureţ, în vârstă de 29 de ani, „Ciompi” sau „Tony” pentru prieteni, a fost înmormântat, ieri, în satul Slătioara, comuna Stulpicani, în localitatea unde şi-a petrecut copilăria. I-au fost alături, pe ultimul drum, familia, rudele, prietenii, dar şi oameni simpli din sat, care îl ştiau pe Bogdan din vizitele pe care i le făcea deseori bunicii. S-au alăturat cortegiului şi oameni din satele învecinate, care au auzit de durerea prin care trece familia lui Bogdan Pădureţ, şi au dorit să le fie alături.

Sicriul cu trupul tânărului Gabriel Bogdan Pădureţ, în vârstă de 29 de ani, a fost scos ieri din casa bunicii, unde fusese depus cu două zile în urmă, vineri dimineaţă, după ce a fost adus în România (ţara din care a plecat, ca mulţi alţi tineri, pentru un trai mai bun) cu un avion, până la Bucureşti. Din Capitală, trupul său a fost preluat de o maşină, care l-a deplasat la Slătioara, în satul bunicilor materni.

Familia tânărului, mama, sora, mătuşile, verişorii, a cerut discreţie, pentru a putea să-şi plângă şi să-şi conducă în linişte copilul până la groapă. Nimic nu le poate mângâia suferinţa, nici măcar vorbele frumoase care s-au spus despre Bogdan la înmormântare.

Cei care l-au cunoscut vorbesc la superlativ despre tânărul care mereu voia să-i protejeze pe ceilalţi, un om care dăruia fără să aştepte recunoştinţă, fără să fie văzut şi aplaudat, un om care iubea oamenii, un tânăr care şi-a dorit să-şi clădească un viitor mai bun în Regatul Unit. Din păcate, visele acestuia s-au spulberat într-o clipă. Au rămas în urmă lacrimi, durere, întrebări fără răspuns, fotografii... şi cam atât.

„Ciompi” a fost executat în dimineaţa zilei de 27 noiembrie 2010, în timp ce se întorcea de la muncă, de la un club de noapte unde lucra ca bodyguard. Poliţia britanică a deschis o anchetă, dar până acum nu a reuşit încă să dea de urma agresorilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Ciompi” a fost condus ieri pe ultimul drum.
 Vizualizări articol: 1553 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.86/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 7 voturi
„Ciompi” a fost condus ieri pe ultimul drum3.957

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ? trimis de
(20 dec 2010, 12:34:00
acu sa nu fie cu suparare, dar nici cand a murit Simion Florea Marian sau Preafericitul nu stiu care, nu au aparut in ziare 20 de articole, cat au aparut pentru baiatul asta. Cred ca si familia s-o fi saturat de toata agitatia. Condoleante si...lasati-l sa se odihneasca in pace. Au mai murit si altii (unii chiar soldati pe fronturile din Irak) si nu s-a facut atat tam tam
2.   Corect trimis de
(20 dec 2010, 14:54:00
.....corect max...
3.   ! trimis de
(20 dec 2010, 22:40:54
Dumnezeule Doamne! M-am saturat de stiri cu "Ciompi"! L-au omorat, asta e. Vreau sa aflu cand ii prind pe faptuitori si cum o sa fie deferiti justitiei, nu "live text" din fiecare etapa a inmormantarii!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei