Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 dec 2010 - Anul XV, nr. 298 (4589)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Funcţie

Lucian Harşovschi, ales preşedinte al tinerilor democrat-liberali din judeţul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Viceprimarul Sucevei Lucian Harşovschi a fost ales în funcţia de preşedinte al tinerilor democrat-liberali din judeţul Suceava. La Consiliul de Coordonare Judeţean al Organizaţiei Judeţene de Tineret Suceava a PD-L în cadrul căreia a fost stabilită noua conducere au fost prezenţi şi liderul PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, şi primarul municipiului reşedinţă de judeţ, Ion Lungu. În prezenţa acestora, dar şi a altor lideri judeţeni, Lucian Harşovschi a obţinut funcţia de preşedinte al tinerilor din PD-L Suceava cu 250 de voturi, 14 fiind împotrivă.

În posturile de prim-vicepreşedinţi au fost aleşi Adrian Nicolae Puiu şi Marius Vasile Rîpan, iar funcţia de secretar general va fi ocupată de Ioan Goraş. Secretari general adjuncţi ai organizaţiei judeţene de tineret vor fi Vlad Nicu – Drescanu şi Daniel Ungurian, în timp ce posturile de vicepreşedinţi vor fi ocupate de Florin Hrebenciuc, Silviu Camilar, Constantin Ciurlă, Constantin Corbu, Andrei Flutur, Marius Grijincu, Gabriel Petruc, Tudor Plăcintă, Marius Siretian şi Alina Todaşcă.

 

Flutur a solicitat tinerilor să combată atacurile opoziţiei

Prezent la şedinţa de alegeri a tinerilor din PD-L Suceava, liderul democrat-liberalilor Gheorghe Flutur le-a solicitat acestora să combată atacurile vehemente ale opoziţiei.

„Vă cer să fiţi alături de noi pentru că nu este simplu să rezişti, mai ales într-o perioadă în care trebuie să-ţi asumi măsuri nepopulare. Eu vă chem să fiţi alături de noi şi să explicaţi oamenilor inclusiv măsurile de reformă, care uneori sunt nepopulare. Să explicăm investiţiile care se fac în judeţ. Şi putem să facem comparaţie. Cum era şi cum este câte un obiectiv din judeţul Suceava, de la Spitalul Judeţean, până la o serie de drumuri, sau chiar unele localităţi”, a spus Gheorghe Flutur. El a spus că deşi unele măsuri luate de guvernarea PD-L sunt nepopulare, acest partid va câştiga alegerile din 2012, arătând că în unele ţări baltice formaţiunile politice aflate la guvernare care au fost nevoite să ia măsuri similare au reuşit să câştige din nou alegerile.

„Vă solicit să ieşiţi mai mult la bătaie, să explicaţi ideile dumneavoastră, creativitatea. Şi acolo unde noi, seniorii, greşim, vă rog să ne trageţi de mânecă”, a spus Flutur.

 

Lungu: "Tinerii au avut un aport mare la performanţele noastre electorale"

La rândul său, primarul Sucevei, Ion Lungu, a spus că tinerii din PD-L au avut un rol important la câştigarea ultimelor alegeri de către această formaţiune, atât la nivel local şi judeţean, cât şi la nivel naţional. El a arătat că tinerii din PD-L au fost promovaţi în funcţii de conducere din administraţia locală şi judeţeană.

„Fac şi eu un apel la solidaritate şi vă spun că noi, administraţia PD-L, trebuie să fim mândri astăzi că modernizăm oraşul Suceava. Este disconfort, dar cred că am lucrat corect. Suntem în grafic, iar oamenii de bună credinţă apreciază ceea ce facem”, a spus Lungu. El a arătat că potrivit unor sondaje realizate la sfârşitul acestui an, PD-L este favorit la viitoarele alegeri, atât în Suceava, cât şi în judeţ.

 

Harşovschi militează pentru promovarea tinerilor

Noul preşedinte al Organizaţiei Judeţene de Tineret Suceava a PD-L, Lucian Harşovschi, a spus că unul dintre obiectivele sale va fi promovarea tinerilor.

„Poate că de multe ori liderii organizaţiei de seniori m-au considerat prea insistent atunci când s-a pus problema sprijinirii unor tineri. Şi vreau să le mulţumesc domnilor Gheorghe Flutur, Ioan Bălan, şi nu numai, pentru încrederea şi sprijinul acordat. Totuşi, când se vor evidenţia tineri capabili, nu voi ezita să fiu la fel de insistent”, a declarat Harşovschi. El a arătat că în PD-L tinerii au şansa să fie promovaţi, în comparaţie cu PSD, acolo unde „se poate ieşi la pensie direct de la organizaţia de tineret”. Funcţia de preşedinte al tinerilor democrat-liberali din judeţul Suceava a fost ocupată, până ieri, de Marius Boghian.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucian Harşovschi, ales preşedinte al tinerilor democrat-liberali din judeţul Suceava.
 Vizualizări articol: 1467 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.57/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.6 din 7 voturi
Lucian Harşovschi, ales preşedinte al tinerilor democrat-liberali din judeţul Suceava1.657

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cata laudarosenie... trimis de
(18 dec 2010, 20:34:54
Te lauzi cu multe lucrari...faceti mai putine,dar de calitate!M-am saturat de drumuri care se surpa,de asfalt proaspat care se sparge.canalizarea prin cartiere nu va face fata fiind subdimensionata,va laudati cu chestii care vor dura chiar mai putin ca actuala guvernare!(>2 ani)!Noi unii ne-am cam saturat de tepari...ne-ati mintit destul!
2.   Afganistan trimis de
(19 dec 2010, 21:33:07
Mai IOA si cu GHEO,nu te mai lauda atita....lasa ca SUCEAVA arata mai rau ca un cartier bombardat de unde vrei dumneata! Pe tine Luciane te-au ales pentru un timp relativ scurt pina dispare PDL ca si PT...traduci care partid istoric,,,AAAAAAAA ala cu 15000 de specialisti..tot acolo a lucrat si BASESCU!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei