Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 dec 2010 - Anul XV, nr. 285 (4576)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Urmărire în trafic

O Toyota Rav4, blocată în trafic de două Logan-uri ale poliţiei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două Logan-uri ale Poliţei şi o urmărire de aproape 12 kilometri, cu una dintre maşinile oamenilor legii puse de-a curmezişul drumului, au fost necesare pentru prinderea în trafic a şoferului unui autoturism Toyota Rav4, care nu a oprit la semnalul regulamentar făcut de un echipaj de poliţie.

S-a întâmplat, miercuri după-amiază, în jurul orei 15:30. Un echipaj al poliţiei Siret a încercat să oprească în trafic, pe strada „9 Mai” din localitate, un autoturism Toyota, înmatriculat în judeţul Bacău.

La volan se afla un tânăr care, la vederea poliţiştilor, a apăsat pedala de acceleraţie încercând să-i lase în urmă pe oamenii legii.

Poliţiştii au plecat în urmărirea fugarului şi, prin staţie, au chemat în ajutor un alt echipaj, care să iasă în faţa autoturismului Toyota, pentru a-l bloca în trafic, lucru care s-a şi petrecut pe raza comunei Grămeşti, după aproximativ 12 kilometri de urmărire.

Oamenii legii au aflat şi de ce fugea şoferul, Daniel L., în vârstă de 30 de ani, din municipiul Botoşani, după ce au făcut un control în maşină şi au găsit nu mai puţin 910 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană, cu o valoare de piaţă de circa 4550 de lei.

Ulterior, la sediul poliţiei, a apărut şi proprietarul Toyotei, însă, în ciuda insistenţelor acestuia, oamenii legii i-au spus că autoturismul va fi indisponibilizat la sediul Poliţiei oraşului Siret, iar cantitatea de ţigări a fost confiscată.

Şoferul fugar, Daniel L., s-a ales cu dosar penal şi va fi cercetat pentru contrabandă.

Cu maşini mult mai puternice decât cele ale poliţiştilor, contrabandiştii care transportă ţigări preferă să apese pedala de acceleraţie atunci când întâlnesc în trafic un echipaj de poliţie.

Nu mai departe de o lună de zile, Logan-urile poliţiei au fost pierdute în trafic de un Audi A8, un Rover, un Mercedes şi un VW Phaeton, maşini în care se presupunea că se află cantităţi semnificative de ţigări cu timbru de Ucraina şi Republica Moldova.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O Toyota Rav4, blocată în trafic de două Logan-uri ale poliţiei.
 Vizualizări articol: 946 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.90/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.9 din 10 voturi
O Toyota Rav4, blocată în trafic de două Logan-uri ale poliţiei4.9510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   =))=)) trimis de
( 3 dec 2010, 13:31:02
noroc, ca amaratele de logan`uri ale militiei au si statie ca sa poata comunica copoii intre ei: " Ioane, vezi ca ala cu mercedes`ul trebuie sa mai dea ceva ca nu are rovinieta buna" opreste`l si tu ca mie mi`a dat de m`a umplut si acum merg acasa" ce face politia romana cu tigarile confiscate, ca am auzit ca depozitul din sv e plin. Din cate stiu eu, aceasta marfa de "contrabanda" trebuie arsa ... pe cand la noi totul este invers.
ia si tu ioane, iau si eu... ca doar suntem fumatori de dracu` ca si petarzile si artificiile, eu personal am vazut politisti in bazar care vindeau petarzi si artificii... nu va mai  ☭ i pe voi ca voi reprezentati legea, ca voi sunteti corupti din cale`afara si mai purtati pe haine "POLITIA ROMANA" dati dracu jos  ☭ a aia de inscriptie. NE FACETI DE RAS...
ar trebui modificate toate hainele voastre si in loc de POLITIA ROMANA sau POLITIA RUTIERA, sa scrie MARE SU FRUMOS "CORUPTII DIN TARA CORUPTA" . HUUUUUUUU jegosilor
2.   Inteligent trimis de
( 3 dec 2010, 17:31:46
se vede treaba ca ai avut si tu treaba cu "jegosii" din moment ce esti asa suparat...dar cred ca tu ai avut dacia 1310...:)))
3.   Are dreptate trimis de
( 3 dec 2010, 18:01:26
trist dar asa stau lucrurile cu politia...
4.   Pt.analfabeti trimis de
( 3 dec 2010, 18:10:29
Comentariile voastre sunt inutile.As fi curios cum va-ti descurca voi in astfel de situatii, s-au sunteti si voi niste frustrati ai societatii.
5.   Costy trimis de
( 3 dec 2010, 18:34:47
tare idiot mai este analfabetul de COSTYYYSV,cu tigarile confiscate,politia i le baga in ☭ unor poponari ca tine ca sa poata iesi fum pe gura ta.Daca ai vazut politisti care vindeau petarde in bazar de ce n-ai anuntat DNA-ul,poponautule,ca aia someaza iar cu gecile de politie sunt de acord sa fie pe spate lor,ca inscriptie fata da de prost si frustrat,poponarule
6.   :)) trimis de
( 3 dec 2010, 19:11:42
ultimele 2 comentarii sunt excelenterolling on the floor

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei