Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 nov 2010 - Anul XV, nr. 264 (4555)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Deranj

Lucrările ISPA de pe strada Alexandru cel Bun vor mai dura cel puţin o lună

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Locuitorii străzii Alexandru cel Bun vor trebui să mai îndure cel puţin încă o lună deranjul provocat de lucrările ISPA de înlocuire a vechilor conducte de apă şi canalizare. Chiar dacă lucrările de punere în funcţiune a noii conducte de apă rece au fost finalizate după mai multe săptămâni de chin atât pentru locuitori, care au avut perioade destul de mari în care au fost lăsaţi fără apă rece, cât şi pentru constructori, care nu găseau vechile conducte de la blocuri şi case, pentru a le racorda la conducta nouă, deranjul provocat de lucrările ISPA e departe de a lua sfârşit.

Pentru că orice mişcare a utilajelor firmei Pfeiffer provoca o avarie la vechea conductă de apă rece, pentru a-i nu-i mai teroriza pe locuitorii străzii Alexandru cel Bun cu întreruperile de apă extrem de dese, conducerea Primăriei Suceava a luat decizia de a stopa temporar lucrările pe partea de canalizare, timp în care cei de la TMUCB trebuiau să facă toate lucrările necesare pentru punerea în funcţiune a noii conducte de apă.

Drept urmare, lucrările la reţeaua de canalizare au stagnat mai bine de o lună, fiind reluate abia de ieri dimineaţă.

Reprezentantul firmei Pfeiffer, Valentin Piu, a spus că, pentru a finaliza lucrarea de înlocuire a vechii conducte de canalizare, au nevoie de două luni, în timp ce viceprimarul Sucevei Viorel Seredenciuc nici nu concepe ca lucrarea să nu fie finalizată în decembrie.

“Vom sta pe capul lor până vor finaliza lucrarea într-o lună de zile. Înţelegem că mai pot apărea întârzieri, dacă vin ploi sau zăpezi, dar trebuie să termine anul acesta. Mai au de schimbat conducta pe o lungime de 125 de metri. Lucrările sunt la adâncime mare, dar pot lucra cu mai multe echipe în paralel”, a spus Seredenciuc, care gestionează lucrările ISPA din partea Primăriei Suceava.

În vreme ce nici măcar şanţurile săpate pentru punerea în funcţiune a noii conducte de apă potabilă nu au fost acoperite cu asfalt, lucrările la reţeaua de canalizare vor produce noi cantităţi de noroi prin care trecătorii vor trebui să se “scalde” zi de zi, poate chiar până în preajma Crăciunului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucrările ISPA de pe strada Alexandru cel Bun vor mai dura cel puţin o lună.
 Vizualizări articol: 816 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Lucrările ISPA de pe strada Alexandru cel Bun vor mai dura cel puţin o lună5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pariu trimis de
( 9 nov 2010, 12:03:30
Lucrarile nu vor dura inca o luna, ci inca 5-6. De ce ? Fiindca in vreo 2 saptamani va ninge de 1 metru si va ingheta. Deci lucrarile se vor opri pana prin martie-aprilie 2011, cand se dezgheata. Deci ... bine !
1.1  RE: Pariu trimis de
( 9 nov 2010, 18:06:27
Pai si nu trebuie sa fie asa? Mai fac si baietii un ban din intretinerea santierului, mai trece iarna...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei