Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 nov 2010 - Anul XV, nr. 264 (4555)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Prins de poliţie

Cu maşina avariată şi cu dosar penal după ce a forţat trecerea căii ferate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un şofer din comuna Dorneşti şi-a avariat maşina şi s-a ales şi cu un dosar penal privind comiterea a două infracţiuni după ce a agăţat o barieră în timp ce a forţat o trecere la nivel cu calea ferată. Accidentul s-a petrecut vinerea trecută, în jurul orei 9.00, la o trecere din comuna Dorneşti, spre Rădăuţi, şoferul, care a fugit de la faţa locului, fiind identificat ulterior.

Conform Biroului de Presă al Poliţiei, din prima fază a cercetărilor a rezultat că şoferul unei autoutilitare marca LDV Convoi, înmatriculată în Marea Britanie, a ignorat braţul lăsat al barierei mecanice, semn că urma să se apropie trenul (n.r. cel care circulă pe ruta Dorneşti-Putna). În timp ce se strecura pe lângă barieră, şoferul a agăţat-o şi avariat-o. Conducătorul autoturismului şi-a continuat deplasarea, în scurt timp oamenii legii de la Postul de Poliţie Transporturi Feroviare Dorneşti, alături de colegii de la Postul comunal, demarând o anchetă pentru a-l depista de şofer. Având câteva date despre maşină, aceştia au reuşit să dea în aceeaşi zi de urma acestuia.

Suspectul Poliţiei este localnicul Mihai B., în vârstă de 30 de ani, maşina sa fiind depistată, cu avarii la cupolă, în curtea unei societăţi.

Conform articolului 276 din Codul Penal, pentru distrugerea unei instalaţii de cale ferată, distrugere care ar fi putut pune în pericol siguranţa mijloacelor de transport a căii ferate, şoferul s-a ales cu dosar penal. O a doua infracţiune comisă în acest caz vizează părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

Comisarul Florin Catană, şeful Serviciului Judeţean al Poliţiei Transporturi Suceava, a reamintit pericolul forţării trecerilor la nivel cu calea ferată. Numai în acest an, în primele nouă luni, la trecerile la nivel cu calea ferată din judeţ s-au produs nouă accidente, în urmă cărora două persoane au decedat, patru au fost rănite grav şi trei uşor, victimele fiind şoferi sau pasageri în maşini. În urma acestor accidente patru maşini au fost grav avariate şi cinci uşor, de asemenea două locomotive suferind avarii. În urma acestor evenimente rutiere, opt trenuri au avut întârzieri care au însumat 670 de minute.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cu maşina avariată şi cu dosar penal după ce a forţat trecerea căii ferate.
 Vizualizări articol: 653 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cu maşina avariată şi cu dosar penal după ce a forţat trecerea căii ferate5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei