Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 nov 2010 - Anul XV, nr. 262 (4553)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Distincţie

Monitorul, locul întâi la Gala Excelenţei în Afaceri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Firma care editează cotidianul Monitorul de Suceava, SC Interpress SRL, a obţinut primul loc la secţiunea „activităţi de editare a ziarelor” în cadrul Galei Excelenţei în Afaceri – Topul Firmelor Bucovina. Premiul a fost acordat pentru activitatea desfăşurată în anul 2009, la departajarea firmelor din această secţiune luându-se în calcul mai multe criterii, printre care cifra de afaceri, profitul brut din exploatare, rata profitului curent, eficienţa utilizării forţei de muncă, efortul de dezvoltare sau eficienţa capitalului investit. Evenimentul a fost organizat în cursul zilei de ieri de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, prilej cu care au fost aniversaţi şi 20 de ani de activitate ai acestei instituţii. În cadrul ceremoniei care a avut loc la Conacul Domnesc, Monitorul de Suceava a primit din partea CCI Suceava şi „Trofeul de excelenţă – 20 de ani de suport media”.

În cadrul „Galei Excelenţei în Afaceri - Topul Bucovina 2009” au fost premiate 500 de firme sucevene care în cursul anului trecut au obţinut cele mai bune rezultate economice. Cele 500 de firme provin din şase mari domenii de activitate economică şi din toate cele cinci grupe de mărime.

Secretarul general al CCI Suceava, Marcel Gaftoneanu, a subliniat faptul că evenimentul de ieri reprezintă o competiţie tradiţională a operatorilor economici din judeţ, un eveniment de marcă în activitatea Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava.

„Aflat la cea de-a douăzecea ediţie, evenimentul şi-a propus să facă din Top şi un instrument de informare şi promovare a firmelor sucevene, în condiţii de criză economică accentuată”, a spus Gaftoneanu.

 

 

Omul de afaceri Jean Valvis a obţinut premiul pentru contribuţia de excepţie adusă la creşterea economică a judeţului

În cadrul Galei Excelenţei în Afaceri, CCI Suceava a acordat mai multe premii speciale pentru rezultate deosebite în cursul anului 2009, precum şi un premiu special pentru contribuţia personală de excepţie adusă la creşterea economică a judeţului, acesta fiind primit de omul de afaceri Jean Valvis.

În ceea ce priveşte celelalte premii speciale, Trofeul Creativităţii – OSIM a fost primit de Universitatea „Ştefan cel Mare”, Betty Ice SRL, Bucovina SA, Consuc SA, Denis SRL şi Vicastar SRL. De asemenea Trofeul Calităţii – ISO a ajuns la Loial Impex SRL, Lovers România, Coca Cola HBC România, Adelvero Prod-Com SRL şi Rio Bucovina.

Pentru cea mai mare cifră de afaceri, inclusiv în topul naţional, au fost premiate firmele Egger România SRL, Grupul LaDorna şi Marelvi Impex SRL.

Trofeul pentru cele mai mari profituri ale anului 2009 au fost primite de SC Ambro SA, SC Egger România şi SC Betty Ice.

Patronul Betty Ice, Vasile Armenean, a obţinut şi trofeul „managerului anului”, distincţie împărţită cu membrii Consiliului Director al Egger România SRL Rădăuţi.

O altă distincţie, Femeia Manager a Anului, a fost acordată Elenei Anisoi de la Bermas SA Suceava şi Mariei Perju – SC Lovers România SA Fălticeni.

Pentru cele mai mari cifre de export au fost premiate SC Egger România SRL, SC Lovers România SA şi SC Cepra System SRL.

În cadrul Galei de ieri s-au acordat premii speciale şi pentru cele mai multe locuri de muncă menţinute în anul 2009, acestea ajungând la Grupul La Dorna, SC Termica SA Suceava, SC ACET SA, SC Lovers România SA şi SC General Construct SRL.

Premiile speciale pentru cele mai mari investiţii în anul 2009 au ajuns la Galleria Suceava, SC Egger România SRL şi SC Railex SRL.

Trofeul pentru „cel mai mare loc al unei firme sucevene în topul naţional” a fost obţinut de firmele Egger România SRL Rădăuţi şi Tehno World SRL Baia.

Nu în ultimul rând, premiul pentru originalitatea produselor a fost obţinut de SC Alevia SRL Fălticeni, iar cel pentru cel mai mare proiect privind responsabilitatea socială de către Egger România SRL, Holzindustrie Schweighofer SRL Rădăuţi şi Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor. De precizat că partenerul oficial al Galei Excelenţei în afaceri a fost Suceava Shopping City.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Monitorul, locul întâi la Gala Excelenţei în Afaceri.
 Vizualizări articol: 1454 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Monitorul, locul întâi la Gala Excelenţei în Afaceri3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei