Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 nov 2010 - Anul XV, nr. 260 (4551)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 4 – 10 noiembrie

Joi, 4 noiembrie

Vernisaj

Grafică şi pictură la Galleria Suceava

Artistul plastic sucevean Anghel Vasile Siminiuc deschide joi, 4 noiembrie a.c., la ora 17:00, o expoziţie de grafică şi pictură la centrul comercial Galleria Suceava.

Vor fi expuse 25 de lucrări, cu precădere peisaje, realizate în culori de ulei.

 

Tequila Party

La Padrino, începând cu ora 22:30, Tequila Party. La un metru de tequila comandat primeşti 5 shoturi din partea casei, iar la două shoturi de tequila comandate primeşti unul din partea casei în plus. Dacă e joi, e seară studenţească cu reducere de 20% după ora 24:00. Rezervări la 0742 365 859.

 

„Identităţi”, expoziţie colectivă

Expoziţie colectivă de pictură, la Iulius Mall, semnată de artiştii Silvia Anton şi Neculai Ciochină, ambii din Iaşi, precum şi de Tudor Meiloiu, din Bucureşti. Lucrările vor sta pe simeze, la etajul centrului comercial, până pe 20 noiembrie 2010.

 

„Conversaţii Acustice"

La Fierărie, la ora 21:00, "Conversaţii Acustice" alături de Cristi Rangu, Relu Calcea, Lucian Andraşcu, Ciprian Bârsă. Intrarea liberă.

 

 

Vineri, 5 noiembrie

Muzeul de Ştiinţele Naturii

Bijuterii unicat din cristale naturale

La parterul Muzeului de Ştiinţele Naturii Suceava vor fi prezentate şi oferite spre vânzare publicului, în perioada 5-7 noiembrie a.c., bijuterii unicat din pietre naturale, sidef, corali, perle sau chihlimbar, precum şi mostre de pietre semipreţioase, cristale, colecţii de minerale, eşantioane minerale, geme, fosile, produse ornamentale din piatră.

Publicul sucevean, dar şi colecţionarii pasionaţi au posibilitatea de a admira şi cumpăra minerale şi obiecte de podoabă precum agate (felii şlefuite), geode de ametist sau citrin, cristale de cuarţ, „flori de mină”, lemn silicifiat, rodocrozit, opal, lizardit, jad, lapis lazuli, malachit, onix, jasp, acvamarin, calcedonie, turmalină, turcoaz, coral, perle.

Programul zilnic de vizitare este între orele 10:00 -19:00, taxa de intrare fiind de un leu.

 

Stand-up comedy, la Padrino

La Padrino, începând cu ora 21:00, Stand-Up Comedy de excepţie cu Tibi Neuronu. Iar după ora 23.00, petrecem pe cea mai bună muzică de pub din oraş, alături de Dj Verony, iar barmanii noştri vor da multe shoturi din partea casei. Rezervări 0742 365 859. Restaurant Padrino 0330 112116
www.restaurantpadrino.ro

 

Adventure Land, la Galleria Suceava

În perioada 5-7 noiembrie 2010, Galleria Suceava vă invită să vă distraţi în cadrul Adventure Land, parcul de distracţie special amenajat în parcarea complexului comercial.
 
 

 

Sâmbătă, 6 noiembrie

Sport

Handbal, Divizia A, orele 9.00, sala LPS

CS Universitatea II Suceava – HC Vaslui

 

Handbal, Liga Naţională, orele 11.00, sala LPS

CS Universitatea Suceava – CSM Bucureşti

 

Târgul Colecţionarilor, la Iulius Mall

Sâmbătă şi duminică, la parterul Iulius Mall se vor întâlni colecţionarii de obiecte cu patina timpului. Din ţară sau chiar din străinătate, expozanţii aduc în centrul comercial universul de odinioară. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Societatea Numismatică şi Filatelică Română, secţia Suceava.

 

Cupa Şcolilor Generale la Fotbal

Elevi din clasele V - VIII inclusiv vor concura, de la ora 10:00, la Cupa Şcolilor Generale la Fotbal. Pentru lauri, palmares şi premii, micii fotbalişti se vor întrece pe terenul Quartz Cafe din Iulius Mall.

 

Atelier de creaţie pentru copii

Dacă vrei să te distrezi, inventezi şi colorezi, ia-ţi prietenii de mână, în fiecare săptămână! Iulius Mall te aşteaptă cu idei, culori şi artă! În fiecare sâmbătă, de la ora 12:00, la KidsLand, copiii vin cu colegii de grădiniţă sau cu părinţii să se distreze la Iulius Mall.

 

Muzică bună, la Office`s Club

Rezidentul Office`s Club Dj Killer te aşteaptă cu o groază de muzică bună. Te aşteaptă şi barmanii care vor da o grămadă de shoturi din partea casei, pentru toate fetele prezente în club. Rezervări 0735 168 111.

 

STAND-UP COMEDY Brigada 2petrei

La Fierărie, la ora 21:00,  Stand-Up Comedy Brigada 2petrei. Intrarea 10 lei.

 

Guess Who vine în concert la Suceava!

Guess Who, artistul autohton care în ultima vreme au ţinut fruntea topurilor radio şi au făcut furori în rândul tinerilor, cu hit-ul “Locul Potrivit” vine în concert la Suceava, în Club Babylon în cadrul turneului Retu-r!

Club Babylon din Suceava este probabil unul dintre cele mai fierbinţi locuri din oraş.

 

 

 

Duminică, 7 noiembrie

Teatru de păpuşi „Puppet”

Teatru de păpuşi „Puppet”- Prichindeii sunt aşteptaţi în Iulius Mall, la KidsLand, de la ora 12:00, la întâlnirea săptămânală cu eroii din basme şi poveşti populare.

 

Săptămâna Europeană a Tineretului

Săptămâna Europeană a Tineretului a XII-a ediţie – va fi marcată în Iulius Mall prin Campionatul de bowling, tenis de masă şi biliard. Bowling Strikers Club – în parteneriat cu Asociaţia Youth Can Do It şi Direcţia pentru Sport şi Tineret Suceava, Centrul de Tineret “Bucovina” şi Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi Suceava – dă startul competiţiilor la ora 12:00. Doritorii se pot înscrie până în weekend pe www.youthcandoit.eu/campionat sau pe 7 noiembrie, începând cu ora 11:30, în Bowling Strikers Club.

 

 

Luni, 8 noiembrie

Cadouri pentru Mihail şi Gavril, la Iulius Mall

De Sfinţii „Mihail şi Gavril”, clienţii Iulius Mall Suceava care îşi aniversează onomastica sunt aşteptaţi la Centrul Info, cu buletinul de identitate, pentru a primi un cadou instant din partea centrului comercial.

 

 

Marţi, 9 noiembrie

Pofteşti poveşti? Hai la Cărtureşti!– În fiecare marţi, de la ora 17:30, orice copil care pofteşte poveşti este aşteptat în ceainăria din Iulius Mall să servească celor mari un meniu complet de copilărie savuroasă.

 

 

Miercuri, 10 noiembrie

Expoziţie documentară

“Francezi şi români în Marele Război”

La Casa Prieteniei din municipiul Suceava va fi deschisă miercuri, 10 noiembrie a.c., la ora 15:00, expoziţia documentară „Francezi şi români în Marele Război”.

Organizată în cadrul parteneriatului dintre Consiliul Judeţean Suceava şi Departamentul de Nord - Franţa, expoziţia realizată de ECPAD (Etablissement de Communication et de Production Audiovisuelle de la Defense), panotată şi prezentată cu sprijinul Muzeului Bucovinei, concentrează pe 12 panouri, în imagini şi text Marele Război (Primul Război Mondial 1914-1918).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 832 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă...0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei