Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 oct 2010 - Anul XV, nr. 231 (4522)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Târgul de jucării

Copiii îşi pot vinde, schimba sau dona jucăriile la Iulius Mall Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cei mai tineri dintre suceveni, cu vârste de până la 14 ani, sunt provocaţi să participe la un joc inedit, educativ şi deosebit de amuzant – să îşi deschidă propriile magazine cu jucării adunate de prin casă.

Prăvăliile cu jucării pot fi înscrise în “Registrul Comerţului” la Biblioteca Bucovinei “I.G. Sbiera” (Secţia Împrumut) şi Centrul Info Iulius Mall. Micii comercianţii, cu vârste până în 14 ani, obţin pe loc “autorizaţia de vânzare” şi, începând de astăzi şi până sâmbătă, 9 octombrie, au timp suficient să aleagă produsele pe care vor să le vândă, fie să le schimbe cu alte jucării, fie să le doneze unor copii sărmani sau bolnavi care au mare nevoie de ele.

Sâmbătă, 9 octombrie, de la ora 10.00, copiii vor deprinde la Iulius Mall Suceava termenii economiei de piaţă: amenajarea propriilor magazine, afişarea preţurilor, prezentarea produselor, zâmbet şi amabilitate, negociere şi eliberarea “bonurilor de casă”.

La finalul târgului, micii comercianţi vor fi premiaţi la categoriile “Cel mai bun negustor” şi “Cea mai frumoasă reclamă la jucăriile puse în vânzare”, cu vouchere de 100 de lei.

Pe lângă activităţile privind desluşirea tehnicilor de vânzare, organizatorii Târgului de Jucării, mai exact Consiliul Judeţean Suceava, Biblioteca Bucovinei “I.G. Sbiera”, Iulius Mall şi Centrul Cultural Bucovina, au pregătit micuţilor momente artistice, de recreere, sesiuni de “face painting” şi alte surprize plăcute.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Copiii îşi pot vinde, schimba sau dona jucăriile la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 1227 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Copiii îşi pot vinde, schimba sau dona jucăriile la Iulius Mall Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei