Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 oct 2010 - Anul XV, nr. 231 (4522)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Poliţia de Frontieră

Aproape 18.000 de pachete de ţigări de contrabandă, confiscate în 24 de ore

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

17.640 de pachete de ţigări confiscate, în valoare de aproximativ 86.000 lei, şi 11 persoane reţinute şi acuzate de trecere ilegală a frontierei de stat şi contrabandă reprezintă bilanţul unei singure zile, miercuri, 29 septembrie, din activitatea poliţiştilor de frontieră suceveni.

Primul caz a fost înregistrat miercuri dimineaţă, când un echipaj din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina, care se afla într-o misiune, a observat într-o pădure aflată la graniţa cu Ucraina mai multe persoane care transportau colete învelite în folie neagră. Imediat, poliţiştii de frontieră au reuşit să-i reţină pe suspecţi, Ilie P., Mihai C., David J., Dumitru J., Ioan C., cu vârste cuprinse între 17 şi 48 de ani, domiciliaţi în localitatea Straja.

În acelaşi timp, au fost descoperite 24 de baxuri de ţigări ce conţineau în total 11.640 de pachete de ţigări(3.750 de pachete marca More şi 7.890 de pachete marca Doina)de provenienţă Republica Moldova, în valoare de aproximativ49.000 de lei.

Al doilea caz a fost înregistrat în cursul nopţii, când o echipă de la IJPF Suceava - Biroul de Combaterea Infracţionalităţii Transfrontaliere a descoperit în apropierea frontierei de stat 12 colete voluminoase, ambalate în folie de plastic.În urma inventarierii coletelor, s-a stabilit că acestea conţineau şase mii de pachete de ţigări Doina de provenienţă Republica Moldova, în valoare de 36.000 lei. În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că acestea fuseseră introduse în ţară, peste frontiera verde, de către Daniel P., Aurel C., Ioan B., Aurel P., Alexandru C., şi Vasile H., cu vârste cuprinse între 17 şi 24 de ani, toţi din localitatea Straja.

Potrivit comunicatului primit la redacţie de la IJPF Suceava, celor 11 persoane reţinute poliţiştii de frontieră suceveni le-au întocmite acte de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trecere ilegală a frontierei de stat şi contrabandă, urmând a fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, în vederea dispunerii măsurilor legale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 18.000 de pachete de ţigări de contrabandă, confiscate în 24 de ore.
 Vizualizări articol: 783 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Aproape 18.000 de pachete de ţigări de contrabandă, confiscate în 24 de ore5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei