Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 sep 2010 - Anul XV, nr. 229 (4520)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Capăt de drum

Societatea Drumuri şi Poduri, băgată în insolvenţă pentru datorii de peste un milion de lei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Societatea Drumuri şi Poduri a intrat oficial în moarte clinică. Tribunalul Suceava a decis ieri declanşarea procedurilor privind insolvenţa societăţii. Judecătorii au admis cererile formulate de trei firme sucevene faţă de care SC Drumuri şi Poduri SA avea datorii neachitate. În două situaţii datoriile sunt destul de mici. Faţă de SC Nozslot SRL Luncuşoara debitele se ridică la 76.756 de lei, în timp ce SC Dani-Prod-Com SRL Praxia are de recuperat 175.031 de lei.

Cea mai mare datorie, cel puţin până în prezent, este faţă de SC Auto Oil Distribuţie 2000 SRL Bosanci. Societatea administrată de omul de afaceri Constantin Bujoreanu, cel care se ocupă şi de Centrul Comercial Zimbru, are de încasat nu mai puţin de 812.132 de lei, bani care provin din neplata carburanţilor livraţi către SC Drumuri şi Poduri SA Suceava de-a lungul timpului.

Consecinţa declanşării procedurii de insolvenţă este dramatică pentru SC Drumuri şi Poduri SA Suceava, care va activa în continuare sub coordonarea unui administrator judiciar, Solvent SPRL Suceava. Această societate a fost desemnată de Tribunalul Suceava şi urmează să ia toate deciziile care privesc pe viitor societatea Drumuri şi Poduri.

Contactat telefonic, directorul SC Drumuri şi Poduri SA Suceava, Constantin Jardă, a fost destul de rezervat în declaraţii. „Cred că este o măsură pripită a judecătorilor şi spun asta pentru că sumele pe care noi le avem de încasat sunt mai mari decât cele pe care trebuie să le plătim. În rest, nu am ce comenta. Vom discuta zilele acestea să vedem ce paşi vom urma”, a declarat Constantin Jardă.

După declanşarea procedurilor de insolvenţă este de aşteptat ca la masa creditorilor să vină şi ceilalţi furnizori şi parteneri de afaceri care reclamă sume neachitate de SC Drumuri şi Poduri SA Suceava, care se vor adăuga astfel celor trei firme deja existente în dosar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Societatea Drumuri şi Poduri, băgată în insolvenţă pentru datorii de peste un milion de lei.
 Vizualizări articol: 1604 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.7 din 6 voturi
Societatea Drumuri şi Poduri, băgată în insolvenţă pentru datorii de peste un milion de lei1.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Consiliul Judetean trimis de
(29 sep 2010, 12:02:11
Parca inecepe sa se vada managementul promovat de CJ si ce sa-i faci, au mai trebuit asfaltari pentru a justifica bordurile, nu????
2.   La mall trimis de
(29 sep 2010, 17:23:25
vindeti activele, patrimoniul, terenurile si faceti mall...
3.   SC & CJ trimis de
(29 sep 2010, 20:23:27
Fara sa fac politica insa nu pot sa ma abtin...acum se vede competenta si cinstea celor de la putere, ce hulubarie este in CJ de cand s-a asezat pe tron Dl Flurur... "sa traiti bine" cand o sa le fie bine si oamenilor care v-au votat iar de Soc de drumuri ce sa mai vorbesc...Dl Andronache, un mare specialist in drumuri , fara studii de specialitate dar oricum n-ar fi avut prea mare importanta, intentia lor a fost una si buna, n-are rost sa mai comentez...Imi pare rau de angajatii soc de drumuri si de personalul cj care a fost dat afara dupa pile, ai avut-ai ramas, n-ai avut-out...halal criterii de performanta!!!
4.   Parere trimis de
(29 sep 2010, 21:12:49
A ajuns Cadariu unde a vrut .. adica la vanzarea societatii . Nemarginita iubire a CJ Suceava fata de firma concurenta din Botosani se manifesta prin politica aplicata la SCDP . S.A . Mai indrazneste patronul Dami-Prod sa dea firma in judecata ? dupa ce ani de zile a furat ca in codru ... tot ce s-a putut ! carburanti , materiale . Nu mai exista nici un fel de dreptate in lumea asta ? Uitati-va la reteaua de drumuri judetene .. in ce hal arata , ei se judeca si masinile populatiei se distrug ..
RUSINE !! RUSINE !! RUSINE !! .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei