Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 sep 2010 - Anul XV, nr. 227 (4518)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Atac după atac

Mașina unui om de afaceri din Gura Humorului, incendiată în miez de noapte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La câteva săptămâni, după ce mașina unui polițist de frontieră a fost incendiată chiar în fața blocului în care locuiește, iar autorii au rămas neidentificați, un nou atac similar s-a petrecut în noaptea de sâmbătă după duminică, la Gura Humorului, de data aceasta vizat fiind autoturismul unui om de afaceri din localitate, patronul firmei Casa Design SRL, Adrian Bădăluță.

Mașina afaceristului, un Hyundai Santa Fe, era parcată chiar în curtea casei acestuia.

Deși a fost anunțat, prin 112, și dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, incendiul a fost stins până să ajungă pompierii la fața locului.

Flăcările au distrus doar partea din față a caroseriei, mașina fiind avariată în proporție de 15%.

Inspectoratul de Poliție Județean Suceava a ținut și acest eveniment „la cheie”, explicația ofițerului de relații cu presa, subcomisarul Alin Botezatu, fiind uluitoare: „Am fost rugați să nu mediatizăm cazul”.

Atacul de acum două nopți vine după o serie întreagă de incendieri în stil mafiot, rămase cu autori necunoscuți.

În miez de noapte, mașina unui om de afaceri e incendiată chiar în curtea acestuia, iar polițiștii dau din umeri și vin cu explicații  de genul celei prezentate de subcomisarul Botezatu.

 

Teanc de dosare cu A.N., din seria de incendieri mafiote

În noaptea de 9/10 septembrie a.c., persoane neidentificate încă au incendiat Mercedes-ul polițistului de frontieră Ilie Zahariuc, din Rădăuți, cel care acum câteva luni a anunţat structurile anticorupţie că i s-a oferit mită 4.000 de euro de către preotul paroh de la Muşeniţa, Gheorghe Cristinel Pînzaru, care, potrivit anchetatorilor, vroia să treacă ţigări de contrabandă peste frontieră şi avea nevoie de „indulgenţa” omului legii.

Pe 20 iulie a.c., un tir înmatriculat în Irlanda, încărcat cu 15 ansamble de autoturisme şi 300 de anvelope, aparţinându-i lui Adrian Bobi Covaci, un tânăr din Rădăuţi, a fost incendiat la fel de o mână criminală.

În noaptea de 2/3 august 2009, Mercedes-ul Elenei Bilibou, soţia unui interlop din Rădăuţi, Ovidiu Gheorghe Bilibou, zis „Macrina”, a fost incendiat în parcarea din fața blocului victimei.

Câteva luni mai târziu, femeia a fost stropită cu acid în plină zi, în centrul Rădăuțiului.

Tot anul trecut, în luna mai, două tiruri ale omului de afaceri Beniamin-Samuil Antemie, parcate pe raza comunei Gălăneşti, au fost incendiate intenționat la câteva ore după ce acesta a reclamat la poliţie cum a fost sechestrat şi mutilat de cămătari din Vicovu de Jos.

La câteva zile după, a luat foc, tot în urma unei acțiuni intenționate, și mașina unuia dintre cei care ar fi participat la mutilarea afaceristului și care ar fi recunoscut inițial toată povestea.

La toate aceste cazuri, oamenii legii dau din umeri, iar în evidențele IPJ Suceava dosarele figurează cu autori necunoscuți (A.N.).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mașina unui om de afaceri din Gura Humorului, incendiată în miez de noapte.
 Vizualizări articol: 1148 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Mașina unui om de afaceri din Gura Humorului, incendiată în miez de noapte5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei