Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 sep 2010 - Anul XV, nr. 214 (4505)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Inconştienţă

Tânără rănită grav, după ce prietenul, beat la volan, s-a izbit într-un gard

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O tânără în vârstă de 20 de ani a ajuns la spital cu leziuni grave după ce maşina în care se afla, condusă de prietenul ei, aflat în stare de ebrietate, s-a izbit violent de un gard din beton. Accidentul s-a produs în zorii zilei de joi, la ora 4.45, pe drumul judeţean 178C, în comuna Frătăuţii Vechi.

Şoferul, Cătălin P., în vârstă de 19 ani, localnic din Frătăuţii Vechi, a scăpat maşina de sub control într-o curbă la dreapta, ieşind în afara drumului de pe sensul său de mers şi lovindu-se de gardul unei locuinţe.

Dacă şoferul nu a păţit nimic, pasagera din dreapta, Domnica B., în vârstă de 20 de ani, din Frătăuţii Noi, aflată pe partea impactului, s-a lovit grav la cap. Ea a fost diagnosticată cu traumatism cranian grav, stare comatoasă şi fractură parietală occipitală, la o primă estimare având nevoie de 50-55 de zile de îngrijiri medicale pentru a se vindeca. Ulterior, din cauza stării grave de sănătate, aceasta a fost transferată la o unitate spitalicească din Iaşi. 

Şoferul a fost verificat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,59 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânără rănită grav, după ce prietenul, beat la volan, s-a izbit într-un gard.
 Vizualizări articol: 6767 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Tânără rănită grav, după ce prietenul, beat la volan, s-a izbit într-un gard3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Lupta simona trimis de
(11 sep 2010, 21:17:31
Lupta Simona , te vrem toti inapoi , bine si sanatoasa.
2.   Pacat trimis de
(12 sep 2010, 00:08:31
Singura vina a fetei a fost incredea in calitatile de sofer ale tanarului. Acesta reprezinta tiparul clasic al boului iresponsabil: cat mai fara experienta (in ale sofatului), baut, viteza (cat cuprinde nene daca se poate). Rezultatele se vad: oameni ca el nenorocesc persoane nevinovate, ba chiar le baga in mormant.
Soferul probabil o sa-si ia, in cel mai nasol caz, ceva cu suspendare ca doar e tanar si "nu a stiut domnule ca e chiar asa de groasa treaba, nu a constientizat ce se poate intampla; asta e, cu totii gresim" (dar nu pe pielea altora).

Inca odata, pacat de fatuca aia , chiar s-a nenorocit pentru nimic. Oricat or sa o "repare" medicii, tot o sa-i ramana destule sechele pe viata, plus spaima care nu poate sa o stearga nimeni.
3.   Da.. trimis de
(12 sep 2010, 10:18:31
In primul rand aceste date nu sunt corecte,vad ca articolul a fost pus doar asa,sa fie pus(vezi Doamne domnul stie despre ce scrie).Fata nu era prietena soferului,era si ea in stare de ebrietate,viteza nu avea,alcoolemia nu era asa mare,soferul a prins pietrisul intr-o curba si era si ud pe jos si a pierdut controlul. In al doilea rand nu vad de ce judeci tu(BRANDIBURU) oamenii sau ma rog,soferul,cand nu stii despre ce este vorba.NU este vorba nicidecum de un bou iresponsabil,are destula experienta.El a facut tot posibilul sa tina sub control situatia dar nu a fost sa fie.Toti sunt la fel de afectati,speram cu totii sa-si revina Simona,sa dea Dumnezeu sa se faca bine si sa nu ramana cu sechele pe viata cum zici tu.Acum parerile sunt impartite,asta e clar.Macar nu vorbiti fara sa stiti,ganditi-va ca si el si familia lui sunt foarte afectati,mai ales el,nu este atat de iresponsabil si fara inima.O zi buna !
3.1  RE: Da.. trimis de
(12 sep 2010, 15:07:02
La 19 ani cata experienta poti sa ai in sofat? De asemenea, daca prinzi pietris intr-o curba, ce viteza trebuie sa ai incat sa derapezi si sa te lovesti in asa hal de un gard incat sa omori un om? Nu se spune ce masina avea respectivul dar in nici un caz nu cred ca era un Trabant de carton.
Si mie mi-a fugit o Dacie berlina pe pietris pe un drum acum cativa ani intr-o curba insa aveam in jur de 100 km/h (putin peste) si nu am facut decat sa rad toata partea dreapta a masinii de o glisiera dar nu am omorat pe cei dinauntru.
Asa ca stimate sau stimata BIBISHOR, inteleg ca trebuie sa il aperi pe respectivul sofer (din motive ce nu stiu cata importanta au) dar nu prea se leaga teoria ta: este prea tanar pentru a avea experienta necesara iar derapajul s-a produs pe fondul vitezei clare. Cat despre faptul ca si respectiva fata era in stare de ebrietate... are vreo relevanta? Era ea cumva soferul? Vina tot a respectivului este si regretele familiei nu o ridica din groapa. Nu uita asta.
4.   /:) trimis de
(12 sep 2010, 15:58:35
draga BRANDIBURU esti cam sigur pe ce zici ! si ironic. Stii cumva ca este moarta ?ca o ridica cineva din groapa ? intereseaza-te ,apoi comenteazawinking acum nu dau doi lei pe vorbele tale,sper mai tare ca oricine sa se faca bine,imi era prietena.Foarte bine ca nu ai omorat pe nimeni in cazul tau,esti un norocos! Si lui tot partea dreapta i-a fost distrusa si in dreapta era ea si s-a lovit cu capul de un fier ,de la portiera probabil(in rest nu are absolut nimic;Ah si tin sa te tot contrazic,viteza lui nu era peste 100).Deci pastreaza-ti comentariile si nu vorbi fara sa cunosti cazul,multe din "informatiile" din acest articol nu sunt adevarate.Ai putin respect fata de familiile lor.In fine,comentariile nu-si au rostul.
5.   Ptr bibishor trimis de
(13 sep 2010, 11:08:59
nici tonul tau nu mi se pare prea respectuos...mai ales fata de familia fetei, PRIETENA cu tine...fata care "nu are absolut nimic" in afara faptului ca e in coma...
si eu am avut un accident candva...nu aveam un an de permis, lipsa de experienta si-a spus cuvantul... Dumnezeu ne-a protejat pe toti care eram in masina(desi putea sa fie foarte grav)...dar singurul VINOVAT am fost EU ... NU CEI CARE ERAU IN MASINA CU MINE...IN STARE DE EBRIETATE SAU NU...NU EI , CEI CARE SI-AU PUS INCREDEREA IN "SOFERIA" MEA DE CATEVA LUNI!
Dumnezeu sa o ajute pe Simona!(o cunosc si eu, chiar daca nu mi-e prietena)
6.   . trimis de
(13 sep 2010, 20:27:29
ah nu!scuze,nu vroiam sa para ca zic intr-un mod nerespectuos ..am vrut sa precizez ca pe corp nu are nimicsau vreun alt organ sa-i fie afectat(fapt care ,zic medicii ,ar ajuta-o pentru ca nu sunt alte rani cu care ar trebui sa se lupte organismul) .In fine,sa dea Dumnezeu sa se faca bine ,asta vrem cu totii iar cel cu pricina o sa fie pedepsit,asta clar.
7.   SA NE RUGAM SA SE INSANATOSEASCA trimis de
(13 sep 2010, 21:14:31
Simona iti suntem alaturi, lupta!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei