Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 sep 2010 - Anul XV, nr. 214 (4505)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Întreceri

Pompierii suceveni, printre cei mai buni din ţară

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Lotul reprezentativ al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava a reuşit să se claseze din nou pe podium, în cadrul finalei pe ţară a concursului pentru stabilirea celor mai buni pompieri din România, întrecere ce are loc în aceste zile la Argeş.

După ce în prima probă de concurs –„pista cu obstacole pe 100 m” – pompierii suceveni au obţinut locul I, ieri, în cea de-a treia probă - „Scara de fereastră”, lotul ISU a reuşit să se claseze pe locul II dintre 12 echipe prezente de la inspectoratele pentru situaţii de urgenţă din Iaşi, Bacău, Neamţ, Botoşani, Tulcea, Ialomiţa, Constanţa, Timiş, Bucureşti, Călăraşi şi Argeş.

 „Rezultatele obţinute până acum sunt o consecinţă a seriozităţii care a caracterizat întreaga perioadă de pregătire a acestor concursuri. Mă bucur că prin rezultatul pe care l-am obţinut la această probă am ajutat la clasarea pe podium a lotului nostru. Sunt foarte mulţumit de acest timp. Am muncit mult pentru el. Dar mai avem ultima probă... Sperăm ca şi la proba următoare să facem o figură frumoasă, astfel încât, la finalul concursurilor, să obţinem un loc pe podium”, a declarat plutonierul Iulian Lungu, pompierul sucevean care a obţinut un onorant loc II în clasamentul individual al probei la care au concurat 96 de pompieri.

Lotul ISU Suceava este format dintr-un şef de lot, maiorul Marius Tăuteanu, un antrenor, plutonierul major Liviu Perjoc, şi zece competitori: plutonierii Radu Bolohan, Sergiu Avasiloaie, Iulian Lungu, Ovidiu Titiliuc, Radu Cîrnu, Cătălin Chiriluş, Irinel Costel, George Iftimie, şi sergenţii major Liviu Orhei şi Dănuţ Hrişcu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pompierii suceveni, printre cei mai buni din ţară.
 Vizualizări articol: 885 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Pompierii suceveni, printre cei mai buni din ţară5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Super trimis de
(11 sep 2010, 15:35:36

Acesti sportivi-eroi-pompieri,au fost,sunt si trebuie sa ramana cei mai buni ca sa ne putem mandri cu ei si sa poata uita cateva momente de batjocura cu care sunt rasplatiti de STAT.....Sa va traiasca cei dragi sde-acasa, cinste si onoare pentru sefii vostri,LA MULTI ANI de ZIUA POMPIERULUI.
2.   Bravo lor trimis de
(12 sep 2010, 09:22:34
bravo lor baietilor,tot inainte baieti sunteti adevarati,luai-ar foc casa lu basescu si a lui boc sa vada si ei ce inseamna sa te salveze pompierii si atunci poate va intelege ce risc aveti si sa va plateasca cu adevarat pt ceia ce sunteti si ce faceti.inca odata BRAVO

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei