Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 aug 2010 - Anul XV, nr. 200 (4491)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 26 august – 1 septembrie

Învaţă să dansezi la Galleria Mall Suceava!
Galleria Mall Suceava vă invită, în fiecare zi de august, de luni până vineri, începând cu ora 18:30, la "Lecţii de dans gratuite".
Lecţiile de dans sunt oferite de Şcoala de Dans „Master Dance” - Suceava.

 

Expoziţie de carte, documente şi fotografii, la Biblioteca Bucovinei

Consiliul Judeţean Suceava - Biblioteca Bucovinei organizează, în perioada 25 august – 15 septembrie, Expoziţia de carte, documente şi fotografii - Culoarea  şi mărcile discursului vizual La Velāzquez şi Van Gogh, care omagiază împlinirea a 350 de ani de la moartea lui Velázquez şi a 120 de ani de la moartea lui Van Gogh.

 

“Last minute: Reduceri şi premii de vară la Shopping City Suceava”

Campania „Last minute: reduceri şi premii de vară la Shopping City Suceava” continuă până pe data de 29 august. Toţi clienţii care fac cumpărături în valoare de minim 50 lei din orice magazin din Shopping City Suceava şi participă la tombolă pot câştiga unul dintre premiile săptămânale: grătare oferite de hipermarketul Carrefour şi weekenduri la Pensiunea „Cai de vis”. Extragerea marelui premiu va avea loc pe 29 august, când vom afla câştigătorul unui sejur de zece zile în străinătate pentru două persoane oferit de Agenţia Dream Travel. Profitaţi de reducerile din magazine de până la 80% şi ofertele speciale la colecţiile de vară. 

 

Expoziţia de artă plastică semnată Olivian (Liviu) Paveliuc, la City Gallery

City Gallery găzduieşte prima expoziţie a artistului Olivian (Liviu) Paveliuc. Cele aproximativ 60 de picturi abstracte ce pot fi admirate în cadrul expoziţiei sunt realizate în ulei, cu diverse aplicaţii. Folosind tehnica picturii „în cuţit de paletă” artistul obţine efecte speciale de volum. Olivian (Liviu) Paveliuc, născut în anul 1960, la Vereşti (Suceava), a absolvit Liceul Pedagogic, profil Arte, şi Şcoala Populară de Artă din Botoşani.

 

Expoziţia de fotografie „Bucovina, o perspectivă aeriană”

Clubul Artelor Vizuale din incinta Shopping City Suceava găzduieşte expoziţia de fotografie semnată de artistul fotograf de talie internaţională Ştefan Petrescu.  Organizată sub numele „Bucovina – o perspectivă aeriană”, expoziţia reuneşte fotografii realizate dintr-un avion de mici dimensiuni care surprind imagini ale oraşele Suceava, Gura Humorului, Vatra Dornei şi Rădăuţi, precum şi ale mănăstirilor Suceviţa, Voroneţ, Moldoviţa, Putna şi Dragomirna.

 

Joi, 26 august

A.S.U.S. Hot Sensation, la Club Babylon

Program special dedicat studenţilor, unde cei mai petrecăreţi şi neconvenţionali studenţi vor fi recompensaţi cu premii din partea casei! Petrecerea este organizată cu sprijinul A.S.U.S. - Asociaţia Studenţilor din Universitatea Suceava şi va fi întreţinută de Dj Cioco, rezident Club Babylon Suceava. Primele 50 de domnişoare vor primi câte un supercocktail gratuit! Petrecerea va fi întreţinută de animatoare! Intrarea gratuită!

 

Petreceri mexicane, la „Hollywood”

Restaurantul cu specific chinezesc Hollywood organizează, în seara asta şi sâmbătă, petrecere mexicană, cu tequila şi nachos din partea casei, şi animatoare profesioniste.

 

Săptămâna Culturală Ucraineană”, la Iulius Mall

Iulius Mall Suceava găzduieşte „Săptămâna Culturală Ucraineană”. De astăzi şi până pe 2 septembrie 2010, Consulatul General al Ucrainei la Suceava a organizat o serie de expoziţii de pictură, carte, costume populare cu specific ucrainean, un regal de dansuri şi cântece populare, dar şi degustări de produse tradiţionale. Ziua Independenţei Ucrainei va fi sărbătorită în Iulius Mall Suceava astăzi, 26 august 2010, începând cu ora 17:00, când oficialităţi locale şi ucrainene, diplomaţi şi artişti din ambele ţări vor asista la un spectacol inedit.

 

Vineri, 27 august

Tequila Bum Bum, la Club Babylon

Petrecere tematică, în cadrul cărora Clubul Babylon va oferi metri de tequila din partea casei şi va continua superoferta de 3 lei pe shot!  Petrecere întreţinută de superanimatoare! Intrarea gratuită!

 

Sâmbătă, 28 august

Copiii au liber la distracţie, în Galleria Mall

În fiecare sâmbătă, toţi copiii, însoţiţi de părinţii sau bunicii lor, sunt aşteptaţi la Galleria Mall Suceava, la cea mai mare distracţie din weekend. Alături de Lucian Dragotă, copiii se vor distra pe cinste în spaţiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei şi, bineînţeles, vor fi premiaţi cu cele mai simpatice jucării.

În fiecare sâmbătă, la Galleria Mall Suceava, copiii au liber la joacă, iar părinţii au liber la shopping!

 

Sunset Party, la Babylon

Distracţie fără limite în Club Babylon Suceava, în cadrul programului Sunset Party! Inspirată din programul marilor cluburi occidentale, Sunset Party va miza pe un supermix cu muzică de club pregătit special de Dj Cioco şi o atmosferă incendiară creată de un spectacol de lumini special. În weekend continuă şi oferte la whisky şi votcă!

 

Festivalul Naţional de Artă şi Sporturi Urbane „Zona Verde”

Piaţeta de la intrarea principală din Iulius Mall Suceava se va transforma sâmbătă, 28 august, de la ora 10:00, într-o veritabilă tabără de creaţie şi sport, pentru că acolo se va desfăşura Festivalul Naţional de Artă şi Sporturi Urbane „Zona Verde”. Gândit ca o sărbătoare avangardistă a sportului, culturii şi artei urbane, Festivalul „Zona Verde” cuprinde cinci secţiuni de concurs: schiţe, graffiti, skate, role şi bike. Cei care vor impresiona cel mai mult audienţa vor fi recompensaţi cu premii consistente. Evenimentul se va încheia în aceeaşi notă de originalitate, cu concerte de hip-hop şi rock, la care vor fi prezente, de la ora 20:00, trupele Hannibal, Ceilalţi, Beta Rock, Toy Machines şi Drumskill Crew. Festivalul „Zona Verde” este organizat de Iulius Mall Suceava, în parteneriat cu Clubul Sportiv „Nord Arena”, Drumskill Crew şi Orasulsuceava.ro.

 

Duminică, 29 august

Târg de Păsări şi Mamifere Mici de Curte, în parcarea Shopping City Suceava

Asociaţia Crescătorilor de Păsări şi Mamifere Mici de Curte “Fantezia – Ţara de Sus” Suceava, în parteneriat cu Shopping City Suceava şi Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, organizează Târgul de Păsări şi Mamifere Mici de Curte.

Evenimentul se va desfăşura duminică, 29 august, între orele 09:00 şi 13:00, în cortul amplasat în parcarea Shopping City Suceava.

Vizitatorii vor putea admira: porumbei ornamentali şi de agrement, păsări de curte (găini, raţe, gâşte, bibilici), păsări exotice (canari, papagali, păuni) şi iepuri de casă. Animax oferă un discount de 10% la achiziţionarea produselor din magazinul situat în incinta Shopping City Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 723 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă...0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei