Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 aug 2010 - Anul XV, nr. 200 (4491)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Individ periculos

A vrut să violeze o fată de 18 ani pe uliţa satului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O tânără în vârstă de 18 ani a trecut prin clipe de coşmar acum câteva zile, după ce un individ cu trei ani mai mare, care vroia să o violeze, a atacat-o în timp ce se deplasa pe o uliţă din satul în care locuieşte. Poliţia a fost sesizată despre caz luni, victima, cu domiciliul în comuna Frătăuţii Noi, reclamând că fapta s-a petrecut în seara precedentă.

Aceasta a relatat că, în jurul orei 18.00, în timp ce mergea pe o uliţă comunală, s-a întâlnit cu un individ dubios, pe care îl ştia din vedere. Acesta s-a uitat lung la ea, şi, după câţiva zeci de metri de urmărire, a atacat-o. Fata a fost trântită la marginea râpei de lângă drum, i-au fost rupte hainele şi a fost lovită, moment în care un bărbat care locuieşte în apropiere i-a auzit ţipetele şi i-a sărit în ajutor, înainte ca individul să apuce să o agreseze sexual. El a fugit în lanul de porumb din apropiere, dispărând din zonă.

 

Atacatorul, bolnav psihic

Judiciariştii de la Poliţia municipiului Rădăuţi au dat repede însă de suspect. Este vorba de Ionel Daniel C., în vârstă de 21 de ani, din localitatea vecină, Frătăuţii Vechi. Tânărul are grad de handicap, suferind de întârziere mintală, astfel că va fi supus unei expertize pentru a se stabili dacă are discernământ. Deşi el nu are antecedente privind agresiuni sexuale, poliţiştii speră ca acesta să fie internat măcar pentru o perioadă într-un centru specializat, pentru a nu recidiva.   

Anchetatorii sunt în gardă şi în condiţiile în care au şi exemplul recent al violatorului Nicolaie Florentin Muscă, un obsedat sexual care, atacând femei pe câmpuri şi ogoare, a comis faptă după faptă, în două cazuri luându-le viaţa victimelor.

Tânăra de 18 ani victimă a tentativei de viol de la Frătăuţi şi-a scos certificat medico-legal, care atestă că are nevoie de 5-6 zile de îngrijiri medicale, după ce a suferit leziuni de apărare în timpul unei agresiuni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A vrut să violeze o fată de 18 ani pe uliţa satului.
 Vizualizări articol: 706 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
A vrut să violeze o fată de 18 ani pe uliţa satului5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Taran trimis de
(26 aug 2010, 12:19:11
Ce inseamna sa fii taran...tot taran mori...idiotule care esti....
1.1  RE: Taran trimis de
(26 aug 2010, 12:25:29
buna autocritica ta... ala e bonav psihic, are handicap si e si intarziat mintal. nu cred ca a avut discernamant atunci. oricum locul lui e intr-o institutie specializata.
2.   O tzira de viol trimis de
(27 aug 2010, 10:27:16
Aprope toti violatorii incearca in fata justitiei sa o faca pe nebunii, pe handicapatii.Scapa doar cu inchisoare intr-un stabiliment psihiatric unde duc viata buna, daca pot trai cu nebunii.Cel mai bine sa dea o lege sa le taie ouatele si asa vom avea viitori eunuci la viitoarele bordele sau soprane la opera sau vocea I-a la grevele contra lui BOC-ila.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei