Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 aug 2010 - Anul XV, nr. 196 (4487)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Accident grav

Motoscuterist în comă, după ce s-a izbit de un podeţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, care se deplasa pe un motoscuter, a ajuns în comă la spital după ce a scăpat vehiculul de sub control şi s-a izbit violent de un podeţ. Victima a fost internată la Spitalul Judeţean Suceava cu un grav traumatism cranian, în comă de gradul II şi cu fractură de piramidă nazală, leziunile producându-se în condiţiile în care acesta nu purta cască de protecţie.

Gravul accident rutier s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri, cu câteva minute înainte de miezul nopţii. Mopedistul, Dumitru Ionesi, din comuna Vicovu de Jos, se deplasa pe raza localităţii, pe un drum comunal, şi, ajuns în dreptul unui imobil, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a ieşit brusc în afara drumului, prin stânga, lovindu-se în podeţul de acces al locuinţei. Poliţia precizează că bărbatul de 37 de ani era sub influenţa băuturilor alcoolice şi nu are permis de conducere sau, în lipsa acestuia, obligatoriul atestat de absolvire a unui curs de legislaţie rutieră. Din cauza stării în care se afla, bărbatul nu a putut fi verificat pe loc cu etilotestul, pentru a i se stabili alcoolemia, însă la spital i s-au recoltat probe de sânge, în urma cărora se va stabili concentraţia de alcool.

Tot joi seară, în jurul orei 19.30, pe drumul comunal din satul Slobozia, comuna Grăniceşti, s-a produs un accident în urma căruia a fost rănit un copil care se deplasa pe o bicicletă. În acest caz, precizează poliţia, biciclistul, Iosif T., în vârstă de 11 ani, localnic, a ieşit dintr-o curte şi a încercat să traverseze drumul fără să se asigure, ţâşnind în faţa unei maşini conduse de un localnic în vârstă de 53 de ani. Surprins de apariţia bruscă a bicicletei, şoferul nu a putut evita impactul. Minorul a ajuns la spital cu leziuni la braţe şi picioare, însă din fericire nu are nimic grav, medicii estimând că are nevoie de până la zece zile de îngrijiri medicale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Motoscuterist în comă, după ce s-a izbit de un podeţ.
 Vizualizări articol: 1130 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Motoscuterist în comă, după ce s-a izbit de un podeţ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei