Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 aug 2010 - Anul XV, nr. 196 (4487)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sancţiuni

Amenzi de un miliard de lei vechi pentru patru piraţi din transportul de persoane

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Alţi patru suceveni care efectuau transport ilegal de persoane către localităţile limitrofe municipiului Suceava au maşinile trase pe dreapta cel puţin timp de o lună, dar şi o sancţiune imensă, de un miliard de lei vechi, pe care trebuie să o achite dacă vor să mai poată circula cu maşinile lor.

Cele patru amenzi au fost date în urma controalelor făcute de inspectorii Primăriei Suceava, împreună cu Poliţia Rutieră, la ieşirile din oraş, unde cei care sunt taximetrişti-pirat îşi aşteaptă clienţii.

În fiecare din cazuri, aceştia au fost opriţi pe traseu, când aveau deja oameni în maşină şi era uşor de demonstrat că fac transport ilegal de persoane.

Conform viceprimarului Sucevei Lucian Harşovschi, care coordonează acţiunea de stopare a pirateriei din transportul de persoane, de la modificarea legii, luna aceasta, au fost aplicate patru noi sancţiuni, de câte 25.000 de lei fiecare, acesta fiind cuantumul minim al amenzilor care pot fi date. În plus, pe lângă enorma sumă pe care o au de achitat, piraţii din transport au rămas şi fără maşină o bună perioadă de timp, pentru că le-au fost confiscate plăcuţele de înmatriculare şi le-au fost reţinute certificatele de înmatriculare ale autoturismelor, încât nu vor putea circula cu ele decât după achitarea amenzii.

Mai mult, conform noilor prevederi legale, chiar dacă cei prinşi în flagrant că practică pirateria ar plăti a doua zi amenzile care le-au fost date, tot nu vor primi înapoi plăcuţele de înmatriculare şi certificatele autoturismelor decât după o lună de aşteptare, această măsură fiind luată pentru a-i împiedica măcar o perioadă să ia oameni “la ocazie”.

Viceprimarul Sucevei a precizat că, în fiecare din cele patru cazuri – Lazăr Bondar, cu un VW Golf SV 09 TOA, Mircea Gabor, cu o Dacie Logan SV 15 GAM, Neculai Andrei, cu un VW Golf SV 57 NYK, şi Gheorghe Pîslariu, cu o Dacie SV 04 PSX – amenda a fost aplicată după ce au fost prinşi a doua oară că practică pirateria, prima dată fiindu-le dat doar un avertisment.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amenzi de un miliard de lei vechi pentru patru piraţi din transportul de persoane.
 Vizualizări articol: 2334 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Amenzi de un miliard de lei vechi pentru patru piraţi din transportul de persoane4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Off.. trimis de
(21 aug 2010, 12:28:45
ma la astia care amendeaza le transmit asa..sunt niste magariiii..............nu este cu ce sa mergi acasa din Sv si oamenii merg cu ce pot.daca ii duce in siguranta"piratii"ce treaba au cu ei..e o meserie cinstita,daca furi nui bine daca faci ocazie nui bine da ce sa faca unii oamenii?????????
1.1  RE: Off.. trimis de
(21 aug 2010, 15:23:55
aoleu!!! sa moara tastatura aia de la care scrii. mai pune mana pe o carte, invata sa scrii cum trebuie si pe urma vino aici si scrie.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei