Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 aug 2010 - Anul XV, nr. 195 (4486)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Campanie

Mopediştii şi motocicliştii se reunesc în trafic pentru a atrage atenţia că există

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Posesorii de motoscutere şi motociclete din judeţ sunt aşteptaţi, peste două zile, în parcarea Shopping City Suceava, unde se va desfăşura o campanie educativ-preventivă în cadrul căreia, printre altele, cei pe două roţi vor încerca să le atragă atenţia şoferilor că sunt o categorie importantă de participanţi la trafic, ce nu trebuie ignorată.

Campania, denumită „Alege Viaţa”, este organizată de Şcoala de Şoferi „Auto-Sette”, împreună cu revista „Scooter Fun” Bucureşti, Serviciul de Poliţie Rutieră, Shopping City Suceava şi Camera de Comerţ şi Industrie, toţi deţinătorii de astfel de vehicule pe două roţi fiind aşteptaţi în parcarea centrului comercial, începând cu ora 10.30. Pentru ei se va organiza un concurs de îndemânare la conducerea vehiculelor pe două roţi, ce va fi combinat cu întrebări din legislaţia rutieră, răspunsurile urmând a fi răsplătite cu premii. În paralel, pentru cei mici se va organiza un concurs de desene pe asfalt pe teme rutiere, după care va urma caravana prin oraş.

„Caravana va traversa oraşul în vederea atenţionării conducătorilor auto că în trafic există şi vehicule pe două roţi. La acţiunea de duminică sunt aşteptaţi toţi cei care conduc sau vor conduce asemenea vehicule şi doresc să afle noutăţi din legislaţia rutieră, biciclişti şi mulţi, mulţi tineri”, a fost mesajul lui Constantin Alecsa, administratorul şcolii de şoferi Auto-Sette, el subliniind că acţiunea pune un accent deosebit şi pe instruirea celor care se deplasează pe două roţi, cu privire la regulile de circulaţie, de aceea fiind invitată la eveniment şi Poliţia Rutieră. 

Acest eveniment vine pe fondul numărului mare de accidente rutiere din judeţ în care sunt implicate vehicule pe două roţi, în special mopedele.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mopediştii şi motocicliştii se reunesc în trafic pentru a atrage atenţia că există.
 Vizualizări articol: 649 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Mopediştii şi motocicliştii se reunesc în trafic pentru a atrage atenţia că există5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei