Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 iul 2010 - Anul XV, nr. 169 (4460)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Admitere

Peste 2.000 de dosare de înscriere la facultate, depuse până acum la Universitatea Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava a intrat în linie dreaptă în ceea ce priveşte admiterea de vară la facultate. Astăzi este ultima zi în care absolvenţii de liceu se mai pot înscrie la facultate şi ultima zi în care absolvenţii de studii superioare se pot înscrie la masterat.

Până în prezent, numărul dosarelor de înscriere la facultate a trecut de 2.000, iar cele mai multe dosare înregistrate sunt la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică, unde sunt depuse 698 de dosare. La aceeaşi facultate însă, la specializarea Economie generală şi comunicare economică nu s-a depus nici un dosar de admitere pentru ocuparea celor 50 de locuri scoase la concurs.

La Facultatea de Inginerie Alimentară s-au depus 321 de dosare de admitere, iar la Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor s-au depus peste 180 de dosare de admitere.

Până pe 19 iulie, inclusiv, numărul de dosare depuse pentru studiile de licenţă, zi, a ajuns la 2233, cifră care a depăşit deja numărul de locuri de admitere scoase la concurs de către Universitatea Suceava. Pentru studiile de licenţă, zi, Universitatea Suceava a scos la concurs 926 de locuri fără taxă şi 2028 de locuri cu taxă.

Pentru studiile de licenţă, la distanţă, până pe 19 iulie au fost depuse 443 de dosare de admitere, cele mai multe, 79, la Administrarea Afacerilor, din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice. Pentru ocuparea locurilor de admitere la facultate la „Continuare de studii” s-au depus 57 de dosare.

Pentru studiile de masterat s-au depus aproape 400 de dosare de admitere pentru ocuparea celor 580 de locuri bugetate şi a celor 1621 de locuri cu taxă scoase la concurs.

Înscrierile continuă şi astăzi, după care, potrivit calendarului de admitere, pe 22 iulie vor avea loc probele de concurs pentru specializările la care admiterea nu se face doar pe bază de dosare, iar pe 23 iulie se vor afişa rezultatele acestei sesiuni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 2.000 de dosare de înscriere la facultate, depuse până acum la Universitatea Suceava.
 Vizualizări articol: 932 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Peste 2.000 de dosare de înscriere la facultate, depuse până acum la Universitatea Suceava1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei