Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 iul 2010 - Anul XV, nr. 156 (4447)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Victimă nevinovată

Fetiţă accidentată într-o staţie de autobuz de o maşină scăpată de sub control

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O fetiţă în vârstă de 13 ani a fost accidentată grav de o maşină scăpată de sub control, în timp ce se afla într-o staţie de autobuz, totul după ce şoferul care a lovit-o fusese izbit din spate de un alt autoturism. Accidentul rutier s-a produs duminică, în jurul orei 15.15, pe DJ 209D, în comuna Şerbăuţi.

Poliţia precizează că accidentul a fost provocat de un şofer în vârstă de 21 de ani, Cătălin V., din Calafindeşti, care nu a păstrat distanţa corespunzătoare în mers, lovind maşina din faţă în momentul în care conducătorul acesteia a încetinit. Şoferul lovit din spate, Mihai S., de 51 de ani, domiciliat în Dărmăneşti, a fost proiectat în afara drumului, intrând în staţia de transport în comun care se afla pe direcţia sa şi lovind copila de 13 ani, aflată în zonă.

Minora a suferit leziuni grave, de asemenea în urma impactului fiind lovită serios şi Mariana S., o femeie în vârstă de 46 de ani din Dărmăneşti, pasageră în maşina care se deplasa regulamentar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fetiţă accidentată într-o staţie de autobuz de o maşină scăpată de sub control.
 Vizualizări articol: 652 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Fetiţă accidentată într-o staţie de autobuz de o maşină scăpată de sub control5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Foarte grav trimis de
( 7 iul 2010, 10:43:39
articolul nu este complet.
trebuia sa spuneti ca atat fetita ajunsa in coma cat si femeia nu au fost internate in spital. fetita nu a fost internata pentru ca doctorii nu dispun de medicamente si dotare si in plus au refuzat sa o ingrijeasca pentru ca salariile le-au fost taiate cu 25%, iar in decursul zilei personalul medical deja isi facusera 75%din treaba. femeia a refuzat categoric internarea, preferand sa-si dea obstescul sfarsit in propriul pat, ca sa evite birocratia si cheltuielile care ar fi survenit in urma unui deces in spital.

in concluzie domnilor reporteri, accidentul a fost atat de grav incat cele doua persoane accidentate nu au necesitat internarea, iar dumneavoastra ati mai servit o portie mare de .... ca sa prezentati evenimentele cu mai mult dramatism decat era nevoie. pofta buna in continuare!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei