Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 iul 2010 - Anul XV, nr. 152 (4443)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Criză

Reduceri de personal la Primăria Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aproape 150 de angajaţi ai Primăriei Suceava îşi vor pierde locurile de muncă în perioada următoare. Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat că în cursul zilei de ieri a fost informat că în anexa Ordonanţei de Guvern prin care ar urma să se reducă numărul de personal de la nivelul administraţiilor locale, la primăria municipiului reşedinţă de judeţ este prevăzută o diminuare a personalului cu 142 de persoane. „Azi am fost informat despre această problemă. Aşteptăm amănunte şi în funcţie de aceasta vom stabili ce avem de făcut. Este un moment nefericit, pentru că nu este o fericire să anunţi reduceri de personal”, a declarat Ion Lungu.

El a adăugat că, în prezent, Primăria Suceava are 826 de angajaţi, atât din aparatul propriu, cât şi din direcţiile şi serviciile subordonate, cum ar fi Poliţia Comunitară, Direcţia de Evidenţă a Persoanelor, Direcţia Pieţelor sau Direcţia Domeniului Public.

Ion Lungu a mai spus că, în ultimii ani, numărul de angajaţi ai primăriei a crescut cu aproximativ 300, acest lucru întâmplându-se după descentralizarea unor servicii, care au trecut în subordinea municipalităţii.

„În ultimii ani, cel puţin de când sunt primar, la nivelul Primăriei Suceava au venit vreo 300 de persoane, dar pe care nu le-am angajat eu. Odată cu preluarea atribuţiilor de la Poliţia Comunitară au venit aproximativ 200 de persoane, apoi 64 de persoane de la asistenţii sanitari din şcoli şi de asemenea 30 de persoane de la Direcţia de Evidenţă a Populaţie. Deci vreo 300 de persoane care au venit în urma descentralizării unor servicii”, a spus primarul Sucevei.

Lungu a mai spus că în actuala organigramă a primăriei mai sunt vacante circa 100 de posturi, care însă sunt blocate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reduceri de personal la Primăria Suceava.
 Vizualizări articol: 3008 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 7 voturi
Reduceri de personal la Primăria Suceava5.057

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   SMECHERII ... trimis de
( 1 iul 2010, 11:48:43
Reducerile vor fi efectuate bineteles din DIrectiile subordonate Primariei, si nu din Primarie propriu - zis .
2.   Trebuia mai demult trimis de
( 1 iul 2010, 11:50:23
Trebuia facuta curatenie mai demult la Primaria Suceava si domnul primar poate mai uita,dar eu stiu cel putin un caz care a fost angajat in Primarie in toamna lui 2008.In fine,826 de angajati + 100 de posturi blocate = 926 angajati,impartit la 110000 locuitori da 0.84% salariati.Deci,aproape 1 dintr-o suta de locuitori este salariat al Primariei.Nu e cam mult?
3.   DADA trimis de
( 1 iul 2010, 12:22:59
,,�n ultimii ani, cel putin de c�nd sunt primar, la nivelul Primariei Suceava au venit vreo 300 de persoane, dar pe care nu le-am angajat eu."- DECLARATIA UNUI PRIMAR RESPONSABIL??????? NICIDECUM. CAND VEI PRICEPE MAI NEPRICEPUTULE CA ATAT TIMP CAT ACESTE SERVICII SUNT IN SUBORDNEA PRIMARIEI ESTI DIRECT RESPONSABIL DE DEZASTRUL DIN ELE?
4.   Pe pariu...? trimis de
( 1 iul 2010, 12:26:44
Punem pariu ca nu vor pleca pilosii si cei din clientela politica, chiar daca sunt mult sub nivelul altora? Punem pariu ca vor fi sacrificati tot dintre cei ce-si vad constiincios de serviciul lor, dar n-au pile?
4.1  RE: Pe pariu...? trimis de
( 1 iul 2010, 12:29:23
punem pariu, ... dar pierdem, ca de obicei .....
4.2  RE: Pe pariu...? trimis de
( 1 iul 2010, 13:54:20
Cred ca de urgenta trebuie sa se inscrie toti in PDL. Sa vedem atunci cum o sa faca Lungu diferentele.
5.   S-au facut angajari!!! trimis de
( 1 iul 2010, 13:32:03
cunosc birouri in care lucrau acum 4 ani 4 persoane iar acum sunt 7 persoane in acelasi birou. Desigur ca de acolo nu se vor face reduceri ci din personalul auxiliar si de prin alte parti unde nu sunt pile.
6.   ... trimis de
( 1 iul 2010, 19:39:12
Vor pleca cei care nu dau din urechi. Adica specialistii (cati au mai ramas) care tin in spate cate patru-cinci politruci sau rubedenii.
6.1  RE: ... trimis de
( 2 iul 2010, 13:42:59
Cred ca vor pleca cei de la spatii verzi."Derbedeii " din incaperile imobilului din Arini,am spus "derbedeii",nu cei care chiar muncesc,vor ramane sa taie frunze la caini.Toate pitipoancele angajate,cele cu fustite scurte,ruj "a la Zavoranca",fundulete cat masa,vor ramane.Pentru ce ?Pentru ca nu exista un alt loc in care sa nu faci nimic si sa incasezi salariu,atentii,cadouri,etc,de numai si numai la bugetarul din Romanica.Plimbatul hartiilor dintr-o incapere in alta este meseria de baza la stat.Asadar,"piti" de Arini se salveaza in comuna numita municipiul Suceava.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei